Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδρομή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποταμούλας.(Φωτό)


Μία εκδρομή – απόβαση για τους Ποταμιώτες , ανέδειξε μια πραγματικά
 όμορφη στήριξη στον νεοσύστατο Σύλλογο του χωριού μας.
      Ήταν μια συντονισμένη και καλά οργανωμένη εκδρομή, που την χάρηκαν όλοι οι εκδρομείς και η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, χαρίζοντας ο καθένας με την δική του πινελιά στιγμές όμορφες και ξεχωριστές.
Το potamoula news ευχαριστεί όλους που με προθυμία και ευχαρίστηση
στάθηκαν μπροστά στο φακό και ιδιαίτερα την Αντωνία Καφρίτσα και την Σταυρούλα Μέντζου 
για το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που μας απέστειλαν μέσω Facebook.

 
Αναδημοσιεύουμε τι αναφέρεται στο Facebook του συλλόγου μας Πολιτιστικού Συλλόγου Ποταμούλας:

Με επιτυχία στέφθηκε η πρώτη εξόρμηση του πολιτισμικού συλλόγου Ποταμουλας με την πραγματοποίηση της εκδρομής μας σήμερα 22/06.
Επισκεφθήκαμε το γεφύρι του Κόκορης, το πέτρινο δάσος και στη συνέχεια συνεχίσαμε στο μαγευτικό Μονοδένδρι. Επισκεφθήκαμε την Ριζάρειο σχολή, την μόνη της Αγίας Παρασκευής και θαυμάσαμε το άνοιγμα στο Φαράγγι του Βίκου. Δοκιμάσαμε παραδοσιακα εδέσματα και αναχωρήσαμε για την πόλη των Ιωαννίνων όπου αρκετοί επέλεξαν το νησάκι του Αλή Πασά για την απογευματινή τους βόλτα.

Το γέλιο και οι ευχάριστες στιγμές δεν έλειψαν με την συνάντηση παλιών συμμαθητών να θυμούνται παλιές σχολικές στιγμές!

Το 7μελες του συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει όσους συμμετείχαν σε αυτή την δράση και ελπίζουμε να μας στηρίξετε και στις επόμενες δράσεις μας!

Δείτε τις φωτογραφίες που μας εστάλησαν:




Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Αναγνωστόπουλος με τον επί πολλές τετραετίες πρώην πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ποταμούλας κ.Ανδρέα Παπαθανάση και τον πρώην Δημοτικό σύμβουλο Παρακαμπυλίων Κώστα Σοφρώνη.



























Καλή συνέχεια ευχόμαστε στον Σύλλογο και πάντα οι δράσεις να αποτελούν αιτία σύσφιξης σχέσεων και επικοινωνίας μεταξύ των χωριανών και όχι μόνο.
Και η συλλογική αυτή προσπάθεια να αποδόσει πολιτιστικούς καρπούς!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όμορφες εικόνες και εύχομαι ο σύλλογος αυτός να πετύχει και αυτό φαίνεται από τα πρόσωπα που την απαρτίζουν και πιστεύω ότι εν τέλει θα κερδίσει η ομοψυχία σε αυτόν τον τόπο και ο σύλλογος αυτός θα διαπρέψει και θα μείνει για πολλά χρόνια.
Συγχαρητήρια σε όλους.