Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Αγρίνιο - Καρπενήσι: Να γίνει ο δρόμος τώρα - Δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έδωσαν βροντερό παρών οι Παρακαμπύλιοι (φωτό Βίντεο)

 


Γ. Παπαναστασίου: "Πρέπει να ξεχάσουμε από ποιον πολιτικό χώρο κατάγεται ο καθένας, το δικαιούμαστε και πρέπει να γίνει"!

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στον κόμβο "Τσίγκα" (πρώην Sprider), στην είσοδο τ πόλης, χωρίς να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 11 το πρωί από το Συντονιστικό για το δρόμο Αγρίνιο - Καρπενήσι.

 

Το "παρών" έδωσε σημαντικός αριθμών πολιτών από όλη την ευρύτερη περιοχή, μεταξύ τους και τοπικοί παράγοντες και εκπρόσωποι θεσμών και φορεών όπως ο Αντιπεριφερειάρχης Λίνος Μπλέτσας, ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Μ. Ζαμπάρας, η βουλευτής ΠΑΣΟΚ Χριστίνα Σταρακά, δημοτικοί σύμβουλοι και αντιδήμαρχοι του Αγρινίου όπως οι κ. Φωτάκης, Μπόκα, Γρίνος, Γκρίζης, Σκαρτσάρης, Αγραφιώτης, Κουστουπιά, ο πρόεδρος των δικαστικών υπαλλήλων Γ. Μαλούσης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Τσιχριτζής, πολιτευτές και αυτοδιοικητικοί όπως ο δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Τριανταφυλλάκης, ο πρόεδρος του πρόσφατα ιδρυθέντος συλλόγου Εμπόρων και Επιχειρηματιών Σωκράτης Κωστίκογλου, ο Λεωνίδας Μάττας, Πρόεδρος Ραδιοταξί κ.α.


Κοινή συνισταμένη στις συζητήσεις και στις ομιλίες όλων όσων πήραν τον λόγο ήταν η ανάγκη για άρση της απομόνωσης του Αγρινίου από την Ανατολική Ελλάδα και η σύνδεσή του δρόμου από το Πλατυγιάλι με τους ανατολικούς αναπτυξιακούς άξονες.


Χαρακτηριστική η δήλωση του δημάρχου Αγρινίου κ. Παπαναστασίου ότι "πρέπει να ξεχάσουμε από ποιον πολιτικό χώρο κατάγεται ο καθένας, το δικαιούμαστε και πρέπει να γίνει, είμαστε Αγρινιώτες, Αιτωλοακαρνάνες και προχωράμε όλοι μαζί". Μάλιστα για να μην χαθεί χρόνος αποφασίστηκε να καθίσουν σε τοπικό καφέ οι παρευρισκόμενοι να συνεννοηθούν ως ομάδα για να αναλάβουν δράση. Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Λ. Μπλέτσας επεσήμανε την διπλή του ιδιότητα, όντας και πρόεδρος του ΤΕΕ της περιοχής, τονίζοντας ότι ο Περιφερειάρχης κ. Φαρμάκης είναι υπέρ του αγώνα των κατοίκων. "Έχουμε βρει λύσεις και σύντομα θα τις παρουσιάσουμε", επισήμανε. 

sinidisi.gr


Ηχηρό παρών έδωσαν και οι κάτοικοι της Παρακαμπύλιας ενότητας.


Δείτε φωτογραφίες και δήλωση του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Ποταμούλας:




















1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μσκάρι αλλά
Πολύ φοβάμαι ότι στη δική μας μέρα δεν θα δούμε δρόμο. Δυστιχώς παραλήψεις 10ετιών