Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Η Ποταμούλα τίμησε την Εθνική παλιγγενεσία,με την παρουσία "έκπληξη" της Ζέτας στην παρέλαση!

 


Διπλή γιορτή γιορτάζει σήμερα η πατρίδα μας. Θρησκευτική και Εθνική.






25η Μαρτίου. Γιορτή της θρησκείας μας και γιορτή της πατρίδας μας. Μονάχα στην Ελλάδα ταίριαξε η φωνή του Αγγέλου με τη φωνή του σκλαβωμένου και του επαναστατημένου Έλληνα.

Με την παρουσία  γονέων, συγγενών και φυσικά των Δασκάλων του Δημοτικού Σχολείου και της νηπιαγωγού. Τελέστηκε η πανηγυρική Δοξολογία για την εθνική παλιγγενεσία ,με ομιλήτρια  την δασκάλα κ. Ανδρονίκη Κάτσανου.

Τα παιδιά  έψαλλαν τον Εθνικό μας Ύμνο και καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους.


Αμέσως μετά το τρισάγιο που τέλεσε ο εφημέριος μας πατήρ Ευστάθιος έγινε κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο στο προαύλιο χώρο του Ναού,από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ποταμούλας Δημήτρη Ανδρωνη, τον Δημοτικό σύμβουλο Παρακαμπυλίων Κωνσταντίνο Βραχωρίτη. Τον πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Αμπελίων Κώστα Γερνά . Τον πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Σαργιάδας Κώστα Κροκίδα. Από τον διοικητής Α.Τ Αγίου Βλασίου Δημήτρη Νταβαρίνο.

Από την πρόεδρο του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Ξένια Καπελάκη . Από τον εκπρόσωπο του νεοσύστατου πολιτιστικού συλλόγου Κώστα Αναγνωστόπουλο. Στεφάνι κατέθεσαν και οι μαθητές του Δημοτικού και του νηπιαγωγείου. Μετά ακολούθησε η παρέλαση των μαθητών στην πλατεία του χωριού, με την παρουσία των τοπικών φορέων , πλήθος κόσμου και την συντοπίτη μας Ζέτα Μακρυπούλια που επέλεξε το χωριό της για το τριήμερο, μίλησε με τους συγχωριανούς και φωτογραφήθηκε...



Δείτε φωτό από την επέτειο και την παρέλαση και την Ζέτα μας.




















Στιγμιότυπα από την παρέλαση και την παρουσία της Ζέτας μας!





















1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κατ'αρχήν Χρόνια πολλά, αλλα 13 επίσημοι και 8 παιδιά....