Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Δημήτρης Τσούνης:«Δώρο ζωής» έκανε o Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου .


 Ο συγχωριανός μας Δημήτρης Τσούνης (Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου)

Αγρίνιο: Το Αστυνομικό Μέγαρο Ακαρνανίας απέκτησε απινιδωτή – Διπλό “δώρο ζωής” (εικόνες – video)

Τοποθετήθηκε σήμερα το πρωί στο ισόγειο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας φορητός αυτόματος απινιδωτής που πρόσφεραν ο   Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου σε συνεργασία με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αιτωλοακαρνανίας .

Παράλληλα διασώστες-εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ Αγρινίου έκαναν επίδειξη Α'βοηθειών και ΚΑΡΠΑ στους αστυνομικούς.

Ο πρόεδρος των απόστρατων Δημητρής Τσούνης ανέφερε κατά τον χαιρετισμό του ότι στο πλαίσιο δραστηριοτήτων του συνδέσμου διέθεσαν τον απινιδωτή για τις ανάγκες των εργαζομένων και των προσερχομένων στην Δ.Α Ακαρνανίας και ευχήθηκε να είναι αχρείαστος.


Από την μεριά του ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού  Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας Θανάσης Παπαθανάσης τόνισε την σημασία της ύπαρξης απινιδωτή που μπορεί να σώσει ζωές καθώς και το πόσο σημαντικό είναι η γνώση της παροχής Α' βοηθειών σε έκτακτα περιστατικά μέχρι να φθάσει το ΕΚΑΒ.

Ο Διευθυντής της Αστυνομίας Ακαρνανίας Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτρης Γαλαζούλας χαιρέτισε την σημαντική δράση ζωής και ευχαρίστησε για την προσφορά του απινιδωτή τους προέδρους αλλά και τους διασώστες του ΕΚΑΒ για την επίδειξη .

Στη διοργάνωση «οικοδεσπότες» ήταν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου Δημήτρης Τσούνης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας Δημήτρης Γαλαζούλας, ενώ επικεφαλής της ομάδας του ΕΚΑΒ ήταν η διαπιστευμένη διασώστρια Θεοδώρα Τσιόλη.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια πρόεδρε, δουλεύετε με μεράκι καί αυτό δεν κρύβεται.....(π.Κ.Τ.)