Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ποταμούλας Δημήτρης Ανδρώνης εύχεται και ευχαριστεί

Δημήτρης Ανδρώνης : Χρόνια πολλά Ελλάδα μας.

  Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά του Δημοτικού σχολείου και του Νηπιαγωγείου Ποταμούλας και στους δασκάλους τους. Σάς ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας και την στήριξη  στην συλλογική  προσπάθεια του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ποταμούλας σε συνεργασία με το δημοτικό σύμβουλο Κωνσταντίνο Βραχωρίτη και τους προέδρους των δημοτικών Κοινοτήτων Αμπελίων και Σαργιάδας Κωνσταντίνο Γερνά και Κωνσταντίνο Κροκίδα . Ευχαριστούμε τους εθελοντές για τον καθαρισμό και τον στολισμό της πλατείας, τον διοικητή του Α. Τ Αγίου Βλασίου κ. Νταβαρίνο Δημήτριο και τους αστυνομικούς κ.κ Καραπιπέρη Κ.  καί   Αντωνόπουλο Αθ. για την παρουσία τους και τη ρύθμιση της κυκλοφορίας. Ευχαριστούμε τον ιερέα του χωριού μας πατέρα Ευστάθιο Τσιτσιβό για την παρουσία του και τό σπουδαίο πνευματικό του έργο, το Σύλλογο Γονέων του Σχολείου μας τα Ποταμιώτικα Νέα καί το Χαράλαμπο Τσιτσιβό για την ειδησεογραφική κάλυψη.

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Ζέτα μας που για μια ακόμη φορά έδειξε πόσο αγαπά τόν τόπο μας. Ευχαριστούμε το Δημήτρη Παπαθανάση για την ηχητική κάλυψη, τις Χριστίνα Μάντζιου, Βασιλική Παπαθανάση , Βασιλική Παπαθανάση- Σωφρόνη, Λαμπρινή Ντουπη, Αλεξία Πρατάρη καί τους Σωτήρη Τσούνη, Βαγγέλη Παπαθανάση ,Κώστα Κετσιλή και Βασίλη Μάντζιο για τη βοήθεια τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις δυο κυρίες του Συμβουλίου μας Ελένη Τσούνη και Σταυρούλα Μέντζου- Παπαθανάση για την πολύτιμη βοήθεια τους. Και του χρόνου!!



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά πρόεδρε.
Η Ζέτα αγαπάει το χωριό τής καί πιστεύουμε να το δείξει έμπρακτα συμβάλλοντας,το δυνατόν, σε κάποια ανάγκη του χωριού...