Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2013

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥΛΑΣ VS-ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥΗττήθηκε αλλά δεν πτοήθηκε ο Κεραυνός πριν από λίγη ώρα, στον αγώνα ενάντια στα Καναρίνια. Στο πρώτο ημίχρονο η παιδική ομάδα του κεραυνού δεν πήρε στα σοβαρά τον αγώνα, και αυτό βοήθησε τους αντιπάλους για να πετύχουν το στόχο τους. Στο δεύτερο ημίχρονο και ύστερα από τις υποδείξεις του κ. Ιωάννη Τσούνη, οι μικροί αθλητές έπαιζαν με σοβαρότητα και συνεργασία.Πίεζαν συνεχώς τον αντίπαλο, μέχρι να καταφέρουν να βάλουν ένα γκολ στην εστία των καναρινιών, και να λήξη το παιχνίδι με 1-6. Το γκολ πέτυχε με εντυπωσιακό τρόπο, ο Καππής Γρηγόριος, ο αριστοτέχνης επιθετικός από την Κυπάρισσο. Εντύπωση μας έκαναν όλοι οι μικροί μας παίκτες - τα αυριανά ταλέντα της ομάδας των μεγάλων!!
 Ο κύριος Τσούνης, ο προπονητής της ομάδας, δήλωσε ότι οι παίκτες του χρειάζονται πιο σκληρή προπόνηση, πράγμα το οποίο θα προσπαθήσει να επιτύχει από την τρέχουσα κι'όλας εβδομάδα, ώστε να πάρει η ομάδα αυτό που της  αξίζει... την πρωτιά!!!!
http://potamoulas.blogspot.grΑριστερά: Κων/νος Μπακογιάννης του Λάμπρου και της Μαρίας. Δεξιά: Κων/νος Μπακογιάννης του Λάμπρου και της Μαρίας.