Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Γάζωσαν τα πιτσιρίκια του ''Κεραυνού''....



''Τα καλά κόποις κτώνται'' λέει μια αρχαιοπρεπής ρήση...
Έτσι και σήμερα τα μικρά παιδιά της Ομάδας  Κεραυνού, με κόπο και προσπάθεια πέτυχαν ένα
θετικό αποτέλεσμα. Πάντα στο πλευρό των παιδιών, ποιος άλλος από τον προπονητή και εκπαιδευτή τους Γιάννη Τσιούνη, που και αυτός με την σειρά του βλέπει (Κόπο και προσπάθεια) που έδωσε ως τώρα να αποδίδουν καρπούς.
Οι περισσότεροι γνωρίζουν το πόσο προσπάθεια και υπομονή χρειάζεται με τα μικρά παιδιά για να πετύχεις το καλύτερο. Ένα μεγάλο μπράβο στον συντοπίτη μας.

Ας δούμε λοιπόν πως εξελίχθηκε ο Αγώνας....
Στο πρώτο ημίχρονο και στο 10' λεπτό η ομάδα του Κεραυνού δέχτηκε το πρώτο γκολ και ήρθε
η απάντηση στο 15' με τον Πάνο Μπακογιάννη με ένα δυνατό σουτ απο την μεγάλη περιοχή.
Στο 20' και στο 25' η ομάδα δέχτηκε δυο γκολ και πήγε στ'αποδυτήρια με 3-1 υπέρ της ομάδας Ολυμπιακού Παναιτωλίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά  μετά από τις οδηγίες του τεχνικού τους Γιάννη Τσιούνη ήταν σαφώς ποιο ανεβασμένα και με περισσότερη θέληση για την Νίκη.Έτσι μετά από συνεχής πίεση και χαμένες φάσεις ήρθε ο Βασίλης Σβαρνιάς να κάνει το 3-2 στο 62' με ένα καταπληκτικό σουτ που τρύπησε τα δίχτυα της αντίπαλης ομάδας.
Στα τελευταία τέσσερα λεπτά ο Γρηγόρης Καππής γάζωσε στην κυριολεξία  και έκανε το 3-3 και η ανατροπή έγινε στην τελευταία φάση του Αγώνα πάλι με τον Γρηγόρη Καππή  με ένα γκολ ΚΕΡΑΥΝΟ φέρνοντας την μεγάλη Νίκη 3-4.

Η ικανοποίηση του coach  της ομάδας εμφανής και ζωγραφισμένη στο προσωπό του.
Το παρών έδωσε και ο Πρόεδρος της Ομάδος κ.Δημήτρης Ανδρώνης και ο Παράγοντας κ.Γιώργος Βασιλοκώστας που και αυτοί με την σειρά τους εξέφρασαν βγαίνοντας απο το γήπεδο την μεγάλη ικανοποίηση με την εμφάνιση των παιδιών και το αποτέλεσμα που έφεραν!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια: