Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Σε αναζήτηση νέου Προπονητή o ΚΕΡΑΥΝΟΣ (δήλωση του Προέδρου Δημήτρη Ανδρώνη)...

Η  Διοίκηση της ομάδας του ΚΕΡΑΥΝΟΥ Ποταμούλας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Θεόδωρο Σκλαπάνη, και βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού.

Το κλίμα είδη ήταν βαρύ στην Διοίκηση και στον πάγκο του Κεραυνού,αφού η ομάδα είχε να γευτεί τη χαρά τις νίκης αφότου γνώριζε ισοπαλίες και ήττες με αποτέλεσμα την πτώση στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Πρόεδρος του Α.Π.Σ Κεραυνού Δημήτρης Ανδρώνης σαφώς προβληματισμένος δήλωσε στο 
potamoula news:
“ Έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ της ομάδας έληξε η συνεργασία μας  με τον προπονητή Θεόδωρο Σκλαπάνη.Τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα μας ανάγκασαν να προβούμε σε ενέργειες που ίσως σταθούν ικανές να αλλάξουν την αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας. 
Επίσης ο Πρόεδρος συνεχίζοντας είπε:
(Ως Διοίκηση) Έχοντας προσφέρει τα μέγιστα στην πορεία του ΚΕΡΑΥΝΟΥ Ποταμουλας, διατηρώντας την ομάδα πέρυσι, παρά τις αντιξοότητες, σε μια καλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα και βάζοντας τις βάσεις για την επίτευξη του φετινού στόχου,ο οποίος δεν ήταν ο αναμενόμενος.Δεν μπορούμε παρά να ευχαριστήσουμε τον Θόδωρο Σκλαπάνη για όσα μας έδωσε με την παρουσία του στον πάγκο μας και να δηλώσω ότι φεύγει ως φίλος και του εύχομαι καλή συνέχεια.
Ο Δημήτρης Ανδρώνης συμπλήρωσε λέγοντας:'' πως ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ πλέον ψάχνει  για τον αντικαταστάτη του Σκλαπάνη που θα την οδηγήσει πάλι στις επιτυχίες και αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε μια σειρά συναντήσεων και διαπραγματεύσεων για τον κατάλληλο τεχνικό που θα αναλάβει τα ινία στον πάγκο του Κεραυνού''.
Κλείνοντας  ο Δημήτρης Ανδρώνης τόνισε πως:  ''αυτό που πετύχαμε ήταν ένας πραγματικός άθλος. Μάλιστα αρκετοί ήταν αυτοί που βλέποντας την κακή εικόνα της ομάδας αρκέστηκαν στα «πικρόχολα» σχόλια. Γενικά από πλευράς μας έγινε μια τιτάνια προσπάθεια,με πολύ κόπο και μεράκι και οικονομική επιβάρυνση από μένα προσωπικά, το Δ.Σ αλλά και τους πιστούς οπαδούς μας, να κρατηθεί η αγαπημένη μας ομάδα σε όσο δυνατόν καλύτερο επίπεδο.
Μέσα λοιπόν σε αυτόν τον χρόνο έγιναν πάρα πολλά, αλλά το πιο σημαντικό γεγονός για μένα είναι ότι ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ εκεί που ήταν στην άκρη του γκρεμού, πλέον βρίσκεται στα πρώτα μέτρα ενός δρόμου που με ανάλογη συνέχεια θα τον οδηγήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα στην αγωνιστική ανοδική του πορεία”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: