Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

Ποταμούλα:Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών (φωτό - βίντεο)


Πλήθος κόσμου παρακολούθησε χθές 27  Αυγούστου 2022 το το  Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών μια διοργάνωση του Δήμου Αγρινίου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης.Προσέφεραν μοναδικές στιγμές έχοντας έντονο το χρώμα της παράδοσης, λαμβάνοντας χώρα στην πλατεία του χωριού μας.

Η συμμετοχή Χορευτικών από την Βουλγαρία και το Μεξικό , με περισσότερους από 50 χορευτές να παρουσιάζουν χορούς και τραγούδια από τις Πατρίδες όπου προέρχονται.

Τις εκδηλώσεις χαιρέτησε ο Πρόεδρος Τ.Κ Ποταμούλας Δημήτρης Ανδρώνης και ο Αντιδήμαρχος κ.Βασίλης Φωτακης , ενώ τίμησαν με την παρουσία τους,ο Δημοτικός σύμβουλος Κώστας Σοφρώνης ο πρόεδρος της κοινότητας Κυπαρίσσου Γεώργιος Καψιώχας,πρόεδροι πολιτιστικών συλλόγων Κυπαρίσσου και Σαργιάδας Χριστίνα Σωτηροπούλου και Κωσταντίνος Βραχωρίτης και φυσικά ο φωτογραφικός φακός του potamoulanews όλη διοργάνωση στέφθηκε με επιτυχία και υψηλής ανταπόκρισης από το κοινό, που για άλλη μια φορά αγκάλιασε δράσεις όπως αυτή, καθώς προάγουν την ανάδειξη στην τέχνη και τον πολιτισμό.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο:




















































Ο αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Φωτάκης,ο Δημοτικός σύμβουλος Κώστας Σοφρώνης,ο Πρόεδρος Τ.Κ Ποταμούλας Δημήτρης Ανδρώνης.
































































Οι πρόεδροι των πολιτιστικών συλλόγων Σαργιάδας Κωσταντίνος Βραχωρίτης, Κυπαρίσσου Χριστίνα Σωτηροπούλου,συντάκτης και διαχειριστής του potamoulanews Μάκης Τσιτσιβός.




























Δεν υπάρχουν σχόλια: