Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

Περιηγήσεις στη λίμνη Κρεμαστών – Ξεκίνησαν τα πρώτα δρομολόγια (φωτο)

 Το πρόγραμμα των δωρεάν διαδρομών στη λίμνη-καθημερινά από 10 το πρωί.

Μια καλή ευκαιρία για απόδραση σε έναν τόπο προκλητικό, που συνδυάζει βουνό και τη γαλάζια απόχρωση της Λίμνης Κρεμαστών. Διαθέτει ένα φυσικό κάλλος και όμορφα ξωκλήσια. Πολλά τα θέλγητρα της Αιτωλοακαρνάνικης γης.

Μια διαδρομή μέσα στον Παρακαμπύλιο  ελατοσκέπαστο όγκο της  , αποτελεί αναμφίβολα έναν ιδανικό προορισμό για μια σύντομη, αξέχαστη απόδραση που τόσο ανάγκη έχει η πλειονότητα των κατοίκων του «κλεινού άστεως» των Αγρινιωτών και όχι μόνο, προκειμένου να αποτινάξουν, έστω για λίγο, το δυσβάστακτο φορτίο της ψυχοφθόρας αστικής καθημερινότητας.

Εξόρμηση στα ορεινά της Παρακαμπύλιας φυσικής ομορφιάς....!!!!Ομορφιά, που κατακλύζεται από μια πανδαισία χρωμάτων και  αισθήσεων. Η άγρια φύση δίνει απλόχερα ανάσα ζωής και το γαλήνιο τοπίο χαρίζει απεριόριστη ψυχική υγεία!!!!

Το βουνό ο Έλατος και η τεχνητή λίμνη  είναι αυτό που σε αποζημιώνει , καθώς διαβαίνεις μέσα από τα χωριά της ορεινής Τριχωνίδας.

Ξεκίνησαν από την Πέμπτη 14 Ιουλίου και επίσημα τα πρώτα δρομολόγια στην τεχνητή λίμνη των Κρεμαστών από Αγιο Γεώργιο και μέσα στην εβδομάδα και από Τατάρνα.


Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ευρυτανίας Αριστείδης Τασιός, το πρώτο δρομολόγιο της χρονιάς έκαναν παιδιά από την κατασκήνωση της Φραγκίστας και πρόσθεσε:

«Φέτος συνοδοιπόροι στην δράση μας είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και οι Δήμοι Καρπενησίου, Αγράφων, Αγρινίου και Αμφιλοχίας, κάνοντας έτσι το πρόγραμμα της δράσης μας, εκτενέστερο και εμπλουτισμένο και με εκδηλώσεις».












Δεν υπάρχουν σχόλια: