Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Παπαναστασίου-Καραμανλής συμφώνησαν για ευρεία σύσκεψη για τον δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι.

 Λίνος Υφαντής:

Και αυτή τη φορά καμία απουσία κανενός βουλευτή δε χωρά. Θέλω να ευχαριστήσω απο καρδιάς  όσους βουλευτές και αυτοδιοικητικούς μας άνοιξαν την πόρτα, έδειξαν τα αντανακλαστικά που αρμόζουν στο αξίωμα τους και πίστεψαν στο νέο δρόμο Πλατυγιαλι-αγρινιο-καρπενησι-λαμια που θα ανοίξει την οικονομία μας ανατολικά.  Αρχές Απρίλη συνάντηση με Υπουργό Υποδομών σε συνέχεια της σπουδαίας συγκέντρωσης του Σαββάτου. Και πάλι δεν εφησυχάζουμε,ο αγώνας τώρα κορυφώνεται.

Παπαναστασίου-Καραμανλής συμφώνησαν για ευρεία σύσκεψη για τον δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι

https:www.agrinionews.gr
Παπαναστασίου-Καραμανλής συμφώνησαν για ευρεία σύσκεψη για τον δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονταν η σημερινή επίσκεψη του δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου στο Υπουργείο Υποδομών για την προγραμματισμένη και εξ αναβολής συνάντηση του με τον Γενικό Γραμματέα.

Η επίσκεψη του δημάρχου στο Υποδομών αφορούσε μια ατζέντα θεμάτων καθώς ωστόσο έλαβε χώρα λίγες μέρες μετά την ανοιχτή σύσκεψη στο Αγρίνιο για τον δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι τέθηκε με έμφαση και αυτό το ζήτημα.


Και τέθηκε όχι μόνο στον γενικό γραμματέα αλλά στον ίδιο τον Υπουργό Κώστα Καραμανλή τον οποίο επίσης συνάντησε τελικώς ο δήμαρχος.


Ο Υπουργός έμαθε από τον δήμαρχο για την κινητοποίηση των πολιτών και οι δύο άνδρες συμφώνησαν να γίνει προσεχώς μια ευρεία συνάντηση με την παρουσία βουλευτών-δημάρχων αλλά και εκπροσώπων του Συντονιστικού των Πολιτών.

Η συνάντηση θα λάβει χώρα περί τις αρχές Απριλίου ωστόσο η ακριβής ημερομηνία θα οριστικοποιηθεί το επόμενο διάστημα.


Φωτό αρχείου 


Δεν υπάρχουν σχόλια: