Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

Δυναμική Συμμετοχή των Παρακαμπύλιων στην Ανοιχτή Σύσκεψη Για Τον Δρόμο Αγρίνιο – Καρπενήσι

  


Ηχηρή και η παρουσία της Δημοτικής Ενότητας των Παρακαμπύλιων σήμερα ,με τον Δημοτικό Σύμβουλο ,τους Προέδρους των τοπικών κοινοτήτων της , αλλά και εκπροσώπων Πολιτιστικών Συλλόγων ,με πολυπληθή παρουσία πολιτών.


Όπως και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κυπαρίσσου Χριστίνα Σωτηροπούλου τονίζει:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα με πρωτοβουλία της νεοσύστατης συντονιστικής επιτροπής πολιτών , που αποβλέπει στην προώθηση της κατασκευής του οδικού άξονα  Αγρινίου- Καρπενησίου μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις  διαμαρτυρίας για την παραμέληση ενός έργου, που πλέον  απειλεί ξεκάθαρα 1) την βιωσιμότητα των χωριών κατά μήκος της εν λόγω οδού, (ο οποίος εδώ και δεκαετίες έχει ενταχθεί στο Διευρωπαϊκό Οδικό Δίκτυο Πλατυγιάλι – Αγρίνιο – Καρπενήσι – Λαμία) και  2) την επικοινωνία ανάμεσα στους δυο Νομούς.
Δυναμικό παρόν λοιπόν έδωσαν οι περιφερειάρχες και αυτοδιοικητικοί εκπρόσωποι τόσο από την Αιτωλοακαρνανία όσο και από το Καρπενήσι,  πολιτιστικοί,  εκκλησιαστικοί και περιβαλλοντολογικοί  φορείς καθώς και απλοί πολίτες!  
Θέλουμε τα αυτονόητα κ αν είναι να μην πραγματοποιηθούν, τουλάχιστον θα έχουμε παλέψει γι αυτά.. Συγχαρητήρια Ηλίας Υφαντής και Γιώργος Σωτηρόπουλος για τη διοργάνωση 
Συγχαρητήρια στους εκπροσώπους για τις δυναμικές ομιλίες.. 











Δεν υπάρχουν σχόλια: