Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Ποταμούλα:Με πλήθος κόσμου ο Εορτασμός των Θεοφανείων στο χωριό μας...

«Επεφάνης σήμερον τη οικουμένη και το Φως Σου Κύριε εσημειώθη εφ΄ ημάς εν επιγνώσει υμνούντας Σε Ήλθες εφάνης το Φως το απρόσιτον».


Χαρούμενα, θριαμβευτικά και ελπιδοφόρα, τα Θεοφάνεια κλείνουν το Δωδεκαήμερο των Εορτών, που «άνοιξε» την παραμονή των Χριστουγέννων.
Με λαμπρότητα και πλήθος πιστών τελέστηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία  σήμερα εορτή των Θεοφανείων,από τον εφημέριο μας πατήρ Ευστάθιο Τσιτσιβό στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ποταμούλας.Στο τέλος τής πανηγυρικής θείας λειτουργίας,ο πατήρ Ευστάθιος σαφώς συγκινημένος είπε:«Η ψυχή μού σήμερα χαίρετε και η καρδιά μου αγάλεται,πού σας βλέπω όλους σήμερα εδώ...ο ναός να είναι γεμάτος από πιστούς από το χωριό μας και και τούς συνοικισμούς.Χρόνια πολλά και ευλογημένα εύχομαι σε όλους»















 Φεύγοντας από την Εκκλησία οι περισσότεροι βρίσκουν καταφύγιο στα καφενεία του χωριού για τον καθιερωμένο ''απολείτουργο'' καφέ και στην συνέχεια φυσικά το τσίπουρο.Σ'ένα από αυτά βρέθηκαν μερικοί συντοπίτες μας...


Σε καιρούς δύσκολους, σαν τους σημερινούς, όπου μέσα στον κόσμο έχει φωλιάσει η ανησυχία,ο εορτασμός των Φώτων ας αποτελέσει φωτεινό ορόσημο για τη νέα χρονιά.
Ας αποτελέσει την απαρχή για μία πορεία ανάπτυξης, ευημερίας , προόδου και την προσπάθειας όλων μας, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που απασχολούν τον τόπο μας , με πίστη, ελπίδα και αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον.Το potamoula news σας εύχεται Χρόνια πολλά...και ευλογημένα..

Δεν υπάρχουν σχόλια: