Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Παρουσίαση παραμυθιού "Μια αράχνη μες στην άχνη" του Γιάννη Τσιτσιβού.

Στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Αγρινίου, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου θα 
γίνει η παρουσίαση, αφήγηση και μουσική επιμέλεια του  παραμυθιού για μικρά παιδιά, "Μια αράχνη μες στην άχνη" από την Υψίφωνο - Μουσικολόγο ΜSc- Υποψήφια διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Τριανταφύλλου Γεωργία.
Συγγραφέας ο συγχωριανός μας από τον Συνοικισμό Τσουνέικα Ποταμούλας Γιάννης Π Τσιτσιβός.
Το potamoula news  ήρθε σε επικοινωνία με τον Γιάννη Τσιτσιβό ρωτώντας τον,  τι ήταν αυτό που τον έκανε να ασχοληθεί με την συγγραφή βιβλίων και κυρίως με τα παιδικά παραμύθια.
Όπως ο ίδιος ανέφερε ξεκίνησε να γράφει 
από το καλοκαίρι του 2012 , επηρεασμένος από τις ομορφιές της Θάσου , έπειτα από τις καλοκαιρινές διακοπές του στο νησί.
Είπε τονίζοντας στο potamoula News:Πάντα μου άρεσε να γράφω στίχους και ποιήματα, αλλά σημαντικό ρόλο έπαιξε, το ότι προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε παιδιά ως εργοθεραπευτής και μέσα από αυτό πήρα το ερέθισμα για να γράφω παραμύθια. Έχω γράψει αρκετά παραμύθια όπως, το παραμύθι "Μια αράχνη μες στην άχνη", που η παρουσίαση θα γίνει από την Υψίφωνο - Μουσικό λόγο κ. Τριανταφύλλου Γεωργία αύριο  Κυριακή 12:00 το μεσημέρι στην παλαιά δημοτική αγορά και απευθύνω πρόσκληση και μέσα από το τοπικό glog,σε όλους τούς φίλους και συγχωριανούς μας να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.
Και επί τη ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς το poatamoula news, για το ανιδιοτελή έργο που προσφέρει και που πραγματικά αποτελεί για μας πηγή ενημέρωσης για το χωριό μας, αλλά και ένα συνδετικό κρίκο μεταξύ των συγχωριανών μας που ζουν εντός ή εκτός συνόρων. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: