Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Κατήφορος χωρίς σταματημό για Κεραυνό....

Γράφει οπαδός της Ομάδας μέσω email:
Ο αγωνιστικός κατήφορος του ΚΕΡΑΥΝΟΥ δεν έχει σταματημό, καθώς μετά τη νέα ήττα την οποία γνώρισε η ομάδα του χωριού μας από τον Κεραυνό ΜΥΡΤΙΑΣ με 0-4 κατρακύλησε στην κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα.
 Πλέον, είναι ξεκάθαρο ότι  διανύουν μια άσχημη αγωνιστική περίοδο, ωστόσο θα πρέπει να ανασυνταχθούν άμεσα εάν επιθυμούν να παραμείνουν σε τροχιά υλοποίησης των φετινών τους στόχων.
 Μια ομάδα η οποία απέχει πάρα πολύ από την εντυπωσιακή ομάδα του περσινού πρωταθλήματος. Είναι ενδεικτικό πως έχει επέλθει από νωρίς η κούραση ενώ οι συνεχόμενες απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών φαίνεται πως αποσυντόνισαν την ομάδα,αφού μετά βίας συμπληρώθηκε η 11άδα, ενώ ταυτόχρονα έχει χαθεί η αυτοπεποίθηση, η οποία χαρακτήριζε την ομάδα αυτή μέχρι πριν από μερικές βδομάδες. Παράλληλα, απουσιάζει η φρεσκάδα και η διάθεση στους ποδοσφαιριστές.
 Ως εκ τούτου,ο πρόεδρος και Παράγοντες της ομάδος να λάβουν άμεσα τα μέτρα τους και ο τεχνικός θα πρέπει να συνεφέρει άμεσα τους ποδοσφαιριστές,γιατί Θα ήταν κρίμα κι άδικο να... στηθεί αυτή η ομάδα στον τοίχο από τους ίδιους τους οπαδούς της.



Δεν υπάρχουν σχόλια: