Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Στο τραπεζι μαζική διαμαρτυρία μετά το τριετές «πάγωμα» του δρόμου Αγρίνιο – Καρπενήσι

 


Συνάντηση συντονιστικού την ερχόμενη Παρασκευή, 1η Μαρτίου, για το δρόμο Αγρίνιο -Καρπενήσι με θέμα “Κινητοποιήσεις μετά τις πρόσφατες δυσμενείς εξελίξεις”.

Τη δράση οργανώνει το Συντονιστικό που χαρακτηρίζει «ταφόπλακα» για το Αγρίνιο τη μη σύνδεση της πόλης με έδρα άλλο νομού.

Τι αναφέρει σε ανάρτηση του στο Facebook o Λίνος Υφαντής για το Συντονιστικό: 

Μετά τις τελευταίες δυσμενείς εξελίξεις και τη γνωστοποίηση της πρόθεσης από τον Υπουργό Υποδομών ότι καμία εξέλιξη δε θα υπάρξει για το δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι για τα επόμενα τρία χρόνια παρόλο που έχει ολοκληρωθεί η προμελέτη από το 7ο έως το 28χμ, το συντονιστικό καλεί σε ΑΝΟΙΚΤΗ συνάντηση την Παρασκευή 1η Μάρτη και ώρα 20:30 για όσους θέλουν να συνδράμουν στο πρώην Δημοτικό Καφενείο στην Πλατεία Δημοκρατίας με θέμα "Εξέταση περαιτέρω κινητοποιήσεων και διοργάνωση μαζικής διαμαρτυρίας". 


Γιατί το να εγκαταλείπεται ένα κομμάτι που έχει προμελετηθεί από το 2012 με τόσο κυνικό τρόπο προκειμένου να ευνοηθούν άλλες περιοχές είναι διαχρονική ευθύνη όλων των κυβερνήσεων και των βουλευτών και του πολιτικού προσωπικού της Αιτωλοακαρνανίας που δεν πήγε σύσσωμο να ενοχλήσει έναν υπουργό Υποδομών..Η μη σύνδεση του Αγρινίου με έδρα άλλου νομού είναι ταφόπλακα για την πόλη.

https://www.facebook.com/share/Sefu6eEb9nrQ6JTe/

Δεν υπάρχουν σχόλια: