Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

Ποταμούλα:Απεβίωσε ο μπάρμπα Βασίλης Τσούνης

 

Έφυγε από κοντά μας σήμερα το απόγευμα ο αγαπημένος μας συγχωριανός μπάρμπα Βασίλης Τσούνης σε ηλικία 81 ετών.. Έφυγε από κοντά μας ένας πράος και  μειλίχιος χαρακτήρας , που αθόρυβα πορεύτηκε στο διάβα της ζωής του....

Γεννήθηκε το 1942 στην Ποταμούλα και έπειτα νυμφεύτηκε την Παρασκευή Ανδρώνη όπου απέκτησαν δύο παιδιά τον Φίλιππο και την Λίτσα.

 Κατείχε άριστα την τέχνη του οικοδόμου, που με μεράκι συνέχισε να ασκεί και μετά την συνταξιοδότησή του. Φιλακόλουθος , υπηρέτησε και αυτός για πολλές δεκαετίες τα αναλόγια στις εκκλησίες του χωριού μας , τώρα θα βρίσκεται στο πάντερπνο ψαλτήρι του ουρανού.

Όσο και αν σκληρά του φέρθηκε η μοίρα και η ίδια η ζωή, τόσο με πίστη και υπομονή σήκωσε τον σταυρό αυτής της δοκιμασίας , καθώς πριν έξι μήνες χάθηκε απρόσμενα ο μονάκριβος γιός του Φίλιππος και έσβησε το χαμόγελο από τα χείλη του... ο πόνος βουβός, που μόνο τα μάτια του πρόδιδαν.

Λίγες μέρες πριν από το εξάμηνο μνημόσυνο του γιου του, θα συναντήσει αυτό που λαχταρούσε η ψυχούλα του...η φυγή του για να ζήσει αιωνίως δίπλα στον αγαπημένο του Φίλιππο.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Ποταμούλας την Πέμπτη 09/11/2023 στις 12:00 το μεσημέρι.

Ευχόμαστε, εκ μέσης καρδίας, ο Θεός να τον αναπαύσει εν χώρα ζώντων, ευχόμαστε επίσης δύναμη και κουράγιο στην σύζυγό του και στην οικογένεια του.

Ας είναι αιώνια η μνήμη του, ας είναι αιώνια στην αγάπη του Θεού.


Οι φωτό από το αρχείο μας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όλο και "πτωχεύει"το χωριό μας,με την απώλεια των συγχωριανών μας...
Ο μπάρμπα Βασίλης αθόρυβος, άνθρωπος με "ίσκιο" καί πρόσωπο χαρούμενο ,θα παραμείνει στην μνήμη μας...
Ο θεός να τον αναπαύσει με τον γιό του Φίλιππα.