Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

Η Λαμπρινή Τζαβίδη στο OPEN (Αννίτα Κοίτα)


 Το «κλειδί» για περισσότερες επιτυχίες στη ζωή, είναι η δύναμη της θέλησης. Κάτι που η Λαμπρινή τελικά κατάφερε... κατάφερε να ξεκλειδώσει την πόρτα της ....!!! 
Αυτό μου θυμίζει κάτι που είχα γράψει παλαιότερα και μου δίνετε η ευκαιρία να το δημοσιεύσω και πάλι:
Για να φτάσεις στην κορυφή, θέλει ψυχή και δύναμη....η ζωή μια ανηφόρα που άλλοτε με κόπο ανεβαίνεις και άλλοτε σε παρασέρνει προς τα κάτω ανελέητα!
Αλήθεια αξίζει τον κόπο,να προσπαθήσεις και να "αναγεννηθείς" μέσα από τις στάχτες σου? Για πολλούς αυτό είναι ψευδής και ζώσα πραγματικότητα..!
Ο καθένας από μας δίνει τον δικό του  αγώνα, κοπιάζει και ματώνει για να πετύχει. 
Δίνει όλο του το είναι και νοιώθει μια ώθηση εσωτερική που τον βοηθά να φτάσει στον προορισμό του. Πόση δύναμη θέλει ενώ έχουν γκρεμιστεί τα πάντα μέσα σου να βρίσκεις τρόπο να χαμογελάς; 
Ίσως η δύναμη να έρχεται από τα άπλα πράγματα της ζωής.... από ανθρώπους που βρίσκονται συνεχώς πλάι σου, ίσως με αυτά που σου χάρισε ο θεός. Ίσως, επειδή κάθε μέρα που ξημερώνει, είναι και μια καινούργια αρχή που θα χαρίσει απλόχερα μια νέα ελπίδα και που ξέρεις,μια ακόμη ευκαιρία ζωής!!!
Υπάρχουν άνθρωποι που κρύβουν μέσα τους μεγάλη δύναμη, που ούτε καν οι ίδιοι δεν  γνωρίζουν ότι έχουν και την ανακαλύπτουν την στιγμή εκείνη που βρίσκονται μπροστά  στα αδιέξοδα της ζωής. Και όταν την ανακαλύπτουν δεν πιστεύουν στα μάτια τους  πως τόση δύναμη έκρυβαν μέσα στην ψυχή τους. Το χαμόγελο κρύβει πολλά…ίσως φόβο, πόνο, δάκρυ αλλά αυτά εν τέλει φανερώνουν μόνο ένα, την δύναμη.
Έρχονται στιγμές που μπορεί να έρθουν στη ζωή μας τα πάνω κάτω , τα πάντα να γκρεμιστούν και να ζήσεις την απόλυτη καταστροφή!!! Και τότε αντιλαμβάνεσαι την κλίση και τον βαθμό δυσκολίας τής ανηφόρας. Και φτάνεις στο σημείο να αναρωτηθείς, θα βγείς την ανηφόρα θα καταφέρεις το ακατόρθωτο; Αξίζει να την ανέβεις, αξίζει να διασχίσεις αυτό τον δύσκολο δρόμο, επειδή απο αυτό το δρόμο εκτός του ότι θα συναντήσεις εμπόδια θα ανακαλύψεις και πραγμάτα που ίσως δεν φανταζόσουν ποτέ. 
Η μεγάλη νίκη θα είναι όταν «αναγεννηθείς» μέσα απο τα στις στάχτες, μέσα απο τα γκρεμισμένα, μέσα απο τις μπόρες που πέρασες. Μετά την μπόρα έρχεται πάντα η λιακάδα.
Η ζωή είναι μια ανηφόρα και όταν φτάσεις στην κορυφή , τότε απλώνεται μπροστά στα πόδια σου η "πεδιάδα" της ευτυχίας ....
✍️ 𝓟𝓸𝓽𝓪𝓶𝓸𝓾𝓵𝓪 𝓶𝓪𝓲𝓽𝓼 

Η εργαζόμενη μητέρα από το Αγρίνιο που σάρωσε στις πανελλήνιες | Αννίτα Κοίτα 18/7/2021 | OPEN TV

Η Λαμπρινή Τζαβίδη είναι εργαζόμενη και μητέρα από την Ποταμούλα Αγρινίου που σάρωσε στις πανελλήνιες και έκανε το όνειρό της πραγματικότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: