Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Η Ποταμιώτισα μαμά «σάρωσε» στις Πανελλαδικές: Συγκέντρωσε 18.845 μόρια

 

Αισθητικός, μητέρα και... μαθήτρια, συνδύασε τα πάντα και πέτυχε το στόχο της.

21 χρόνια μετά την αποφοίτησή της από τα θρανία πήρε την απόφαση να επιστρέψει σε αυτά και να «κυνηγήσει» το όνειρό της.

Επαγγελματίας αισθητικός στην Αττική, μητέρα δύο παιδιών, και οπλισμένη με… πολλή υπομονή και επιμονή, η Λαμπρινή Τζαβίδη, καταγόμενη από την Ποταμούλα Αγρινίου εξετάστηκε στις Πανελλαδικές μέσω ημερήσιου ΕΠΑΛ και «σάρωσε»: 18.845 μόρια συγκέντρωσε η 39χρονη αισθητικός, αποδεικνύοντας ότι οι στόχοι είναι εφικτοί για όποιον κάνει τα πάντα για να τους πετύχει.


Διαβάζοντας μαζί με τα δύο παιδάκια της, τα οποία και… προετοίμαζε για την επόμενη μέρα στο σχολείο μπόρεσε να συγκεντρώσει μία βαθμολογία που της ανοίγει τις «πόρτες» για τις Σχολές Υγείας που επιθυμεί. Αγαπά ιδιαίτερα τη Νοσηλευτική και τη Μαιευτική αν και βέβαια με τόσα μόρια «χτυπά» πιθανότατα μέχρι και… Ιατρική.


Οι δυσκολίες σαφώς πολλές και οι συνθήκες λόγω κορωνοϊού έκαναν το εγχείρημα ακόμη δυσκολότερο, με τα παιδιά να είναι λόγω τηλεκπαίδευσης όλη μέρα στο σπίτι. Είχε όμως την απόλυτη στήριξη όλων.


Συνειδητά, στοχεύει σε σχολές της Βορείου Ελλάδας, όπου και αναμένεται να μετακομίσει οικογενειακώς, λόγω και της φύσης της δουλειάς του συζύγου της. Παράδειγμα προς μίμηση και άξια συγχαρητηρίων!

https://www.agriniopress.gr/

Και εμείς ευχόμαστε από ❤️ς , πάντα επιτυχίες στην ζωή σου, καλή σταδιοδρομία . Και πάντα να πορεύεσαι στη ζωή σου, με υγεία και χαμόγελο!!!             ✍️ 𝓟𝓸𝓽𝓪𝓶𝓸𝓾𝓵𝓪 𝓶𝓪𝓲𝓽𝓼




Δεν υπάρχουν σχόλια: