Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Σε μαύρο χάλι ο δρόμος από Αγρίνιο ως Άγιο Βλάση.

Το
''potamoulanews"
 για αυτή την κατάντια του οδοστρώματος
της επαρχιακής Εθνικής Οδού  Αγρινίου - Καρπενησίου μεταφέρει την οργή και την  
        αγανάκτηση που κυριαρχεί στους οδηγούς και τους συνεπιβάτες που έχουν την ατυχία να διέρχονται στο επαρχιακό οδικό δίκτυο που συνδέει τα χωριά της: 
Καμαρούλας,Αγ.Νικόλαος,ΛιαγκαίΪκα, Σκουτερά,ΡαΪνα,Πυργί,Μαλευρό,Σαργιάδα,Ποταμούλα,Κυπάρισσο,Αμπέλια,Πεντάκορφο,Αγ.Βλάσιο,Χούνη και για άλλα χωριά και συνοικισμούς .
     Πρόκειται για ένα απαρχαιωμένο οδικό δίκτυο που έχει μετατραπεί σε πραγματική καρμανιόλα για τους  οδηγούς Ι.Χ και Φορτηγών με επικίνδυνα σημεία, χωρίς ορατότητα, γεμάτο  λακκούβες και της φθαρμένης ασφάλτου,  εξαιτίας της ανύπαρκτης συντήρησης!!!
Αρκετοί φίλοι επικοινώνησαν μαζί μας αναφέροντας ότι ήδη αρκετά Ι.Χ υπέστησαν ζημιές στο μπροστινό σύστημα και λάστιχα σχίστηκαν από τις βαθειές λακκούβες.
      Και όλα αυτά, είναι ενδεικτικά σημάδια της εγκατάλειψης των χωριών μας από την πολιτεία.
        Ειδικά στο κομμάτι του επαρχιακού δρόμου  Αγρινίου-Ποταμούλας-Αγ.Βλασίου   η κατάσταση του οδοστρώματος είναι το λιγότερο τραγική και οι οδηγοί πρέπει να κάνουν  «ελυγμούς» στο δρόμο για να αποφύγουν τις λακκούβες στο κατεστραμμένο οδόστρωμα, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφαλή οδήγηση και την πρόκληση ατυχήματος.
Ιδιαίτερα δε την νύκτα, οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, για να αποφύγουν τις «παγίδες»που καραδοκούν στο δρόμο. 
Οι αρμόδιοι ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους.....
      
     
      




Δεν υπάρχουν σχόλια: