Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Δυναμικός στον προεδρικό θώκο τής ομάδος δηλώνει ο Δημήτρης Ανδρώνης.


Ο Πρόεδρος του Α.Π.Σ Κεραυνού Δημήτρης Ανδρώνης σαφώς προβληματισμένος απο το άρθρο πού δημοσίευσε το http://www.olatagoal.gr κάνοντας αναφορά στο πρόσωπο του,λέγοντας τα εξής: «Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Κεραυνό Ποταμούλας τις τελευταίες ημέρες. Ο Πρόεδρος Δημήτρης Ανδρώνης παραμένει τυπικά στη θέση του, όμως τις εξελίξεις στην ομάδα το επόμενο διάστημα μέχρι το καλοκαίρι θα τις τρέχουν άλλα μέλη του συμβουλίου»  επικοινώνησε μαζί μας διαψεύδοντας τα σενάρια που γράφτηκαν στο συγκεκριμένο site δηλώνοντας στο 
potamoula news :
Πως παραμένει στον προεδρικό θώκο της ομάδας το ίδιο δυναμικός και μπροστάρης όπως πάντα μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο συνεχίζοντας ενωμένοι,αποφασισμένοι και ποιό δυνατοί στο δρόμο των επιτυχιών για τον Σύλλογο.
Ο πρόεδρος,μας ανακοίνωσε μετά από απόφαση του Δ.Σ τον νέο προπονητή του Κεραυνού Γιάννη Δ. Παπαθανάση δίνοντας όπως μας τόνισε με έμφαση «τόπο στα νιάτα».Μας ανέφερε οτι είναι ένα ταλαντούχο παιδί από το χωριό μας, με όρεξη,ζήλο και όραμα για την ομάδα μας και ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχίες στο νέο τού ξεκίνημα.




Δεν υπάρχουν σχόλια: