Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΧΟΡΟΣ ΣΤΟ REUNION ΟΣΩΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ&ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΙΟΥ! (φώτο)

Μια μοναδική βραδιά έζησαν οι μαθητές που πέρασαν από το Γυμνάσιο και Λύκειο Αγίου Βλασίου στις 8 Αυγούστου στο Σύμπλεγμα καφέ της Ποταμούλας..
Την διοργάνωση ανέλαβε επιτροπή που προήλθε μέσα από την ομάδα 
 Πέρασα και γω από το Γυμνάσιο και Λύκειο Αγίου Βλασίου, οι οποίοι αφού  καλωσόρισαν τους καλεσμένους διευκρίνισαν ότι το reunion δεν έγινε στο Γυμνάσιο του Αγίου Βλασίου, λόγω των οικονομικών συνθηκών που διαμορφώθηκαν πανελλήνια το τελευταίο διάστημα και ότι δεν υπάρχει όπως ήταν φυσικό κανένα οικονομικό όφελος για την ομάδα, αφού ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού ανέλαβε όλο το κόστος της εκδήλωσης.
Η έναρξη του προγράμματος ήταν εντυπωσιακή με έντονη μουσική και βεγγαλικά.
Έπειτα από λίγο το κέφι απογειώθηκε στην κυριολεξία .Απίστευτο κέφι πολλά χαμόγελα συγκίνηση και αγκαλιές συνέθεσαν το σκηνικό της βραδιάς,ενώ ο χορός ήταν πραγματικά μέχρι τελικής πτώσης.
Οι τελευταίοι χρειάστηκαν......γυαλιά ηλίου για να φύγουν, αφού μουσική σταμάτησε λίγο πριν τις 7 το πρωί..
Η διοργανωτές στο τέλος ευχαρίστησαν τον ιδιοκτήτη του καταστήματος για την άψογη φιλοξενία και εξυπηρέτηση που τους παρείχε το "Συμπλεγμα" ,καθώς και  για τις πολύ καλές τιμές που διαμόρφωσε ειδικά για την περίσταση, και ευχήθηκαν όλοι καλή αντάμωση μέχρι το επόμενο party!


Οι διοργανωτές του reunion:Από δεξιά:Σωτηροπύλου Χριστίνα Μάκης Τσιτσιβός Σπυρέλης Πέτρος.Μπακάλης Κώστας Χρήστος Χριστοδούλου Χριστίνα Γκέκα Ακριβή Κούκη και  ο   Κώστας Κοντογιώργος!










οι μουσικοί παραγωγοί της βραδιάς που απογείωσαν το κέφι!









Δεν υπάρχουν σχόλια: