Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015

Reunion για τους μαθητές του Γυμνασίου & Λυκείου Αγίου Βλασίου στην Ποταμούλα!!!

Έγινε με απόλυτη επιτυχία το 2013..Ξαναγίνεται το 2015..Πάει να γίνει θεσμός…

Όσοι πέρασαν από το μικρό ορεινό Γυμνάσιο και Λύκειο Αγίου Βλασίου δεν ήταν απλά συμμαθητές..δεν αντάλλασσαν μόνο σημειώσεις και τετράδια..Σφυρηλάτησαν σχέσεις σε εποχές δύσκολες, σε εποχές αποξένωσης με τον έξω κόσμο..Δέθηκαν και πολέμησαν για κοινούς στόχους και σκοπούς. Πολλοί είδαν τους καθηγητές τους φάρο μοναδικό στα δύσκολα χρόνια της ενηλικίωσης τους..Ανέπτυξαν μεταξύ τους ισχυρούς δεσμούς φιλίας.Απέκτησαν ακέραιους χαρακτήρες,ισχυρότερες προσωπικότητες..
Γυρνάνε όχι μόνο να θυμηθούν και να διασκεδάσουν άλλα και να τιμήσουν το σχολείο ,και τους καθηγητές που τους έδωσαν τα πρώτα εφόδια..
Η δεύτερη συνάντηση, αυτή τη φορά δεν θα γίνει στο χώρο του Γυμνασίου Αγίου Βλασίου  αν κι αυτό ήταν κοινή απαίτηση όλων στο πρώτο reunion, αλλά στο γνωστό καφέ «Σύμπλεγμα»στις 8/8/2015 και ημέρα Σάββατο, στην Ποταμούλα Αγρινίου.
Ο λόγος είναι προφανής:Η οικονομική κρίση που έχει πλήξει όλη την Ελληνική κοινωνία δεν αφήνει περιθώρια για μεγαλεπίβολες διοργανώσεις.
Εξάλλου το ζητούμενο είναι η ίδια συνάντηση,η διασκέδαση , η μαγεία της ανάμνησης εκείνων των αξέχαστων χρόνων..
Στο σύμπλεγμα θα υπάρχει DJ που υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά, με ακούσματα μουσικά  παλιά και νέα..
Οι τιμές θα είναι σχεδόν καφενείου..
Την διοργάνωση ανέλαβε «επιτροπή» που προέκυψε μέσα από την ομάδα στο fb:Πέρασα και εγώ από το Γυμνάσιο και Λύκειο Αγίου Βλασίου:
 https://www.facebook.com/groups/676399165798396
η οποία καλεί όλους όσους πέρασαν από το συγκεκριμμενο σχολείο ανεξαρτήτου ιδιότητας,  και ανεξαρτήτου σχολικής χρονιάς να ναι εκεί σε μια αξέχαστη βραδιά με πολλές εκπλήξεις όπως  οι ίδιοι μας υπόσχονται!!!

Το αποκλειστικό Video που ξύπνησε τις αναμνήσεις όλων μας!!!

Το πετυχημένο Reunion Party ΜΑΘΗΤΩΝ 17/08/2013

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ κ' ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟ REUNION PARTY ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠ'ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΑΓ.ΒΛΑΣΙΟΥ!!!!

Μια ξεχωριστή βραδιά σήμερα, 17 Αυγούστου 2013, για όσους πέρασαν απο το ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ Αγ.Βλασιου. Διασκορπισμένοι και ζώντας σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, συναντηθήκαμε απόψε (όσοι μπορέσαμε) και ζήσαμε ανεπανάληπτες συγκινητικές στιγμές.
Πολλά τα χρόνια,άλλοι μεγαλώσανε,άλλοι ασπρίσανε,άλλοι έγιναν  γονείς, παππούδες!
Ανταμώσαμε, συγκινηθήκαμε, κλάψαμε, θυμηθήκαμε τη μαθητική μας ζωή, αλησμόνητα περιστατικά και γεγονότα, τα αγνά εφηβικά μας χρόνια.
Τότε δεν είχαμε πολυτέλειες και τα σημερινά μέσα του τεχνικού πολιτισμού. Ήμασταν όμως πλούσιοι στο γέλιο, την χαρά και την ευτυχία του χωριού, την ζεστή αγκαλιά των συμαθητών μας και των καθηγητών μας.Τι μας ενώνει απόψε εδώ; Το τότε, μια σκέψη, μια απόφαση από μερικούς από μας, λίγα τηλεφωνήματα και η ανακοίνωση του Reunion Party μέσα απο τα Blogger και το Facebook  έκαναν το αποψινό μας αντάμωμα. Ένα αντάμωμα που μας έκανε να συγκινηθούμε,να σκεφτούμε, να νιώσουμε να ζήσουμε, να χαρούμε.Απόψε αγαπητοί μου συμμαθητές, φίλοι, γνωστοί και άλλοι ανταμώσαμε μετά πολλά χρόνια.
Άλλοι ίσως έχουν ανταμώσει, άλλοι ίσως όχι. Δυστυχώς απόψε δεν είδαμε αρκετούς απο τούς συμαθητές μας.
Στη σκέψη μας θα είναι και όσοι δεν μπόρεσαν να είναι απόψε κοντά μας για διάφορους λόγους.Ευχή και Ελπίδα μας να συναντηθούμε ξανά!!!