Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Ομαδική Παραίτηση του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποταμούλας και Γενική Συνέλευση!!!

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΟΔΥΣΣΕΙΑ 2015 / ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ



Επειδή σεβόμαστε την οικονομική επιβάρυνση των χωριανών μας και είμαστε αντίθετοι στο διχασμό τους, από πέρυσι τον Σεπτέμβριο, με γενική συνέλευση και των μελών του συμβουλίου της ομάδας μας, συναποφασίσαμε την πλήρη επικοινωνία, έτσι ώστε κάποιες εκδηλώσεις να γίνονται από κοινού.
Εντούτοις φέτος χωρίς καμία επικοινωνία τα μέλη του συμβουλίου της ομάδας αποφάσισαν να διοργανώσουν «λαϊκή πανήγυρι» με σκοπό το οικονομικό όφελος της ομάδας.
Με παρέμβασή μας, στον πρόεδρο, μας υποσχέθηκε ότι θα συγκαλέσει νέο συμβούλιο, όπου θα παρευρισκόμασταν και εμείς και ήταν διαθέσιμος να ακυρώσει ή να συνεργαστεί μαζί μας, μιάς και μέσα σε ένα μήνα θα γινόταν τρεις (3) ξεχωριστές εκδηλώσεις.
Προτείναμε δε στον πρόεδρο ότι όλα τα οικονομικά οφέλη της ενιαίας εκδήλωσης να πάνε υπέρ της ομάδας.
Η εκδήλωση έγινε, χωρίς καμία ενημέρωση προς τον Πολιτιστικό Σύλλογο.
Εμείς πιστεύουμε ότι δεν πείραζε αν με τα ίδια έξοδα οι χωριανοί συνέδεαν το αθλητικό, θρησκευτικό, παραδοσιακό & πολιτιστικό κομμάτι! 
Για την αποφυγή και άλλων τέτοιων περιστατικών που έχουν διχαστικό χαρακτήρα στον τόπο μας, αποφασίζουμε:
Τη σύγκλιση ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ στις αρχές του Φθινοπώρου, την
ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου και τη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου 


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μιχάλης Μακρυπούλιας


1 σχόλιο:

𝓟𝓸𝓽𝓪𝓶𝓸𝓾𝓵𝓪 𝓶𝓪𝓲𝓽𝓼 είπε...

Όταν οι Έλληνες ενώνονται μεγαλουργούν. Έπειτα ό,τι θεωρείται απίθανο, είναι στην πραγματικότητα πραγματοποιήσιμο όταν υπάρχει θάρρος,ειλικρίνεια και επιμονή, τα δύο τελευταία λείπουν σήμερα για να γίνει πιθανό το απίθανο. Μόνο μέσα από τον διάλογο, την συνεργασία, την ενωμένη δράση και την συλλογική προβολή και διεκδίκηση των προβλημάτων μπορεί να ελπίζουμε στην υποστήριξη της σοβαρής δουλειάς των Πολιτιστικών Συλλόγων.
Ιδιαίτερα μάλιστα σήμερα, που όλοι μας βιώνουμε και ταυτόχρονα είμαστε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς ηθικής, οικονομικής και κοινωνικής κατάρρευσης, που όμοια της δεν έχει ζήσει μέχρι σήμερα η μεταπολεμική Ελληνική κοινωνία, το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί στον καθένα μας στην διαμόρφωση των νέων συνθηκών ανατροπής αυτής της κρίσης είναι μεγάλο.Γιατί πρόκειται ασφαλώς για μια μεγάλη πολιτισμική κρίση.
Πρέπει να μας ενώνουν η αγάπη για το χωριό μας την Ποταμούλα, της ευρύτερη περιοχής των Παρακαμπυλίων και η πίστη πως όλα αλλάζουν προς το καλύτερο με τη δική μας εθελούσια ενεργοποίηση, τη δική μας συμμετοχή και συνέργεια.
Και κάτι τελευταίο και σημαντικό είναι πως οι ατομικές φιλοδοξίες και προβολές δεν συνεισφέρουν ποτέ στην ομόνοια του Χωριού μας....