Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Στο τοπικό με Μοσχολιό ο «Λατανιώτης» υποψήφιος Νίκος Πρατάρης.

ΝΙΚΟΣ  Ι. ΠΡΑΤΑΡΗΣ

(Τον τίτλο της δημοσίευσης και το παρακάτω κείμενο 
όπως ακριβώς μας το έστειλε ο ίδιος ο υποψήφιος κ.Νικόλαος Πρατάρης μέσω email).

       Ο Νίκος Ι. Πρατάρης  γεννήθηκε το 1961 στην Ποταμούλα Παρακαμπυλίων και μεγάλωσε στο χωριό. Είναι παντρεμένος με την Μπιτσικώκου  Θεοδώρα  και έχουν  ένα γιό   που σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Έχοντας μπει στον στίβο της ζωής  από πολύ νωρίς, σε ηλικία 53 χρονών έχει περίπου 35 χρόνια εργασίας , συνεχίζει να αγωνίζεται με τους ίδιους ρυθμούς , την ίδια ένταση. Τόσο η προσωπική του όσο και η επαγγελματική του πορεία βασίστηκαν σε γερά θεμέλια και αδιαπραγμάτευτες αξίες. Με ήθος και τιμιότητα χαράσσει την μέχρι σήμερα πορεία του διατηρώντας τις ίδιες αρχές που ξεκίνησε.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ:
1990:  Εκλεγμένος Τοπικός Σύμβουλος και  Αντιπρόεδρος   στο χωριό μας  με Πρόεδρο τον Γιάννη Σωτηρόπουλο. Η προσφορά του γνωστή και ανιδιοτελής , χωρίς ποτέ να  επηρεασθεί  από το μικρά τοπικά μικροσυμφέροντα.
2006: Τοπικός  Σύμβουλος Παρακαμπυλίων  και μέλος του τοπικού συμβουλίου  με τον συνδυασμό του Λάμπρου Παπαθανασίου
        Εάν και δεν αποτελούσε μέλος ή στέλεχος κάποιου συγκεκριμένου πολιτικού κόμματος έχοντας όμως μια συγκεκριμένη πολιτική τοποθέτηση, τα τελευταία εικοσιπέντε  χρόνια έχει ενεργό συμμετοχή στα δρώμενα του τόπου, της κοινωνίας μας  και της τοπικής αυτοδιοίκησης. 
   
 Ο Νίκος Ι. Πρατάρης  σε μια εποχή παγκόσμιας κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής αναταραχής,  θεωρεί υποχρέωσή του να συνεισφέρει με όλες του τις δυνάμεις, με σκοπό να προσπαθήσει για την τοπική  κοινωνία, ώστε τόσο εμείς όσο και τα παιδιά μας να μπορούμε να ελπίζουμε για ένα καλύτερο μέλλον στο χωριό μας στο μέτρο που εξαρτάται από εμάς.  Η επιθυμία του για κοινωνική προσφορά, σε συνδυασμό με τις αξίες του και το ήθος του τον ώθησαν να ασχοληθεί αυτή τη δύσκολη στιγμή με τα κοινά. Υπόσχεται να δουλέψει σκληρά και καθημερινά, όπως άλλωστε το έκανε και μέχρι σήμερα όπου και αν βρισκόταν χωρίς ίχνος ιδιοτέλειας και ατομικού συμφέροντος. Γιατί γεννήθηκε στο χωριό μας , εργάζεται στο χωριό μας  και ξέρει καλύτερα από κάθε άλλο τα προβλήματα του χωριού μας της Ποταμούλας.

 « Συγχωριανοί  ζητώ την στήριξή  σας με την ψήφο σας ,  με γνώμονα την αγάπη μου για το χωριό μας την  ΠΟΤΑΜΟΥΛΑ , καταθέτοντας τον μόχθο μου  για προσφορά και δεσμευόμενος  με θέληση για προσπάθεια για το καλύτερο ».
  Νίκος  Ι. Πρατάρης  Υποψήφιος Τοπικός Πρόεδρος με τον συνδυασμό του Παύλου Μοσχολιού  (Σύγχρονο ΑγρίνιοΚοινωνική Συμμαχία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: