Τετάρτη, 5 Μαρτίου 2014

ΠΑΤΑΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΤΑΜΟΥΛΑ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΗΣ "ΚΟΡΟΜΗΛΙΑΣ"!


Πηγή απο:http://maxi-koromilias.blogspot.gr/
Πάταγο προκάλεσε ο χορός των “φίλων της ιστορικής μνήμης της μάχης της Κορομηλιάς και του θεάτρου” στο κέντρο "Σκορπιός" στην Ποταμούλα πάνω 200 άτομα ήταν εκεί την Κυριακή της Τυρινής το βράδυ!

Δυναμικό παρών δώσανε οι Ποταμιώτες,με την πολυπληθή τους παρουσία με πρώτους και καλύτερους τους παράγοντες και ποδοσφαιριστές του “Κεραυνού” Ποταμούλας και τον πρόεδρο τους Δημήτρη Ανδρώνη,οι οποίοι ήταν και τα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς.
Ξεχωρίσαμε μέσα σ αυτούς την Βάσω Σοφρώνη με τον σύζυγό της και τον Μάκη Τσιτσιβό οι οποίοι το περασμένο καλοκαίρι βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί η αναπαράσταση της Κορομηλιάς.

Πιο δίπλα οι Πεντακορφιώτες δώσανε βροντερό παρών με επικεφαλής σχεδόν όλο το Δ.Σ του πολιτιστικού τους και τον πρόεδρό του Φίλιππα Φαρμάκη!Σύσσωμος παραβρέθηκε κι ο πολιτιστικός σύλλογος Κυπαρίσσου με την πρόεδρο του Σωτηροπούλου Χριστίνα ενώ μετά από λίγο στην παρέα τους προστέθηκε και ο τοπικός πρόεδρος του χωριού Πάνος Σπυρόπουλος!
Μαζί μας ήταν η πρόεδρος του συλλόγου Χούνης Πρωτόγερου ΣτέλλαΚούλα Θεμελή εκπρόσωπος απ τον σύλλογο Αγιοβλασιτων,οι τοπικοί πρόεδροι Αγίου Βλασίου και Αμπελίων Πολυχρόνης Πάνος και Κώστας Γερνάς αντίστοιχα άλλα και πλήθος συμμετεχόντων απ την περσινή αναπαράσταση της μάχης!!

Ο χορός ξεκίνησε με χαιρετισμό του προέδρου Πέτρου Σπυρέλη ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους Ποταμιώτες για την φιλοξενία,αλλά και όλους τους συλλόγους για την υποστήριξη τους.

 Στη συνέχεια έδωσε τον λόγο σ όλους τους προέδρους οι οποίοι με την σειρά τους εξήραν την προσπάθεια του συλλόγου μας για την διατήρηση της ιστορικής μνήμης ,και δήλωσαν ρην υποστήριξή τους προς αυτήν την κατεύθυνση.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος του συλλόγου μας αφού υπενθύμισε σε όλους πόσο σημαντικό είναι το έργο του αθλητικού συλλόγου Κεραυνού Ποταμούλας στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής.αφού διατηρεί ομάδα παίδων άλλα και ανδρών βραβεύτηκε από τον σύλλογο μας γι αυτόν τον λόγο,αλλα και ως μοναδικού αθλητικού συλλόγου στην δημοτική ενότητα Παρακαμπυλίων!
Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο πρόεδρος του Κεραυνού κ.Ανδρώνης Δημήτριος από τον δημοτικό σύμβουλο κ Παπαθανασίου Κώστα, και μίλησε για μια νέα δυναμική στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας η οποία θα γεννηθεί μέσα από την συνεργασία των δυο συλλόγων!
Ο κ Παπαθανασίου μίλησε για την σημαντικότητα της ύπαρξης δυο συλλόγων.Λίγο μετά βραβεύτηκαν και οι συμμετέχοντες της αναπαράστασης που παραβρίσκονταν στην εκδήλωση.
Οι υπόλοιποι θα βραβευτούν στα φετινά Καραισκάκεια. Στη συνέχεια ακολούθησε στην κυριολεξία πανικός απ το πετυχημένο μουσικό πρόγραμμα της Κικης Σπυρέλη και Γιώργο Βλαχοδήμου,αλλά και του Βασίλη Κονίδα που ήταν στα πλήκτρα!
Η βραδια συνεχίστηκε μεχρι το ξημέρωμα με ατελειωτο σερπαντινοπόλεμο,και χορό.Άψογος ήταν κατά γενική ομολογία και ο Σωτήρης Παπαθανάσης ιδιοκτήτης του κεντρου!
Ευχαριστούμε όλους τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους ,τον Σωτήρη Παπαθανάση και το κέντρο Σκορπιός,όλους όσους προσέφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο.
Του χρόνου θα ήμαστε καλύτεροι και θα θα οργανώσουμε πιο άρτια εκδήλωση!

Επόμενο στοίχημα τα Καραισκάκεια και η αναπαράσταση!

Καλή Σαρακοστή σε όλους!