Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Ο πρόεδρος της Ποταμούλας στον περιφερειάρχη κ.Φαρμάκη.

 


Με τους προέδρους των Κοινοτήτων Αγίου Βλασίου, Αμπελιών και Ποταμούλας συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης.


«Η Περιφέρεια είναι εδώ για όλους τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας και ιδιαίτερα για εκείνους που “φυλάττουν Θερμοπύλες”, στις πιο απομακρυσμένες περιοχές», σημείωσε ο κ. Φαρμάκης ενώ συζητήθηκαν προβλήματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή των Παρακαμπυλίων.

«Ο κ. Φαρμάκης έχει γνώση αυτών των προβλημάτων και ειδικότερα ότι αφορά την Ε.Ο Αγρίνιου- Καρπενήσιου έχουν δρομολογηθεί περαιτέρω δράσεις συντήρησης της υφιστάμενης οδού σε συνέχεια αυτών που έγιναν το προηγούμενο διάστημα», ανέφερε ο πρόεδρος Ποταμούλας κ. Ανδρώνης.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Ποταμούλας Δημήτρης Ανδρώνης, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

Συναντηθήκαμε σήμερα μέ τόν περιφερειάρχη κύριο Φαρμάκη. Θέσαμε τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή τών Παρακαμπυλίων .Ο κ. Φαρμάκης έχει γνώση αυτών των προβλημάτων και ειδικότερα ότι αφορά την Ε.Ο Αγρίνιου- Καρπενησίου έχουν δρομολογηθεί περαιτέρω δράσεις συντήρησης της υφιστάμενης οδού σε συνέχεια αυτών που έγιναν το προηγούμενο διάστημα. Όσον αφορά την νέα χάραξη η οποία είναι στην αρμοδιότητα του υπουργείου Υποδομών μας έγιναν γνωστές οι προσπάθειες που έχουν γίνει καθώς και οι ενέργειες που μπορούν να γίνουν ώστε να υπάρχει ένα θετικό αποτέλεσμα. Επιπλέον συζητήθηκαν και άλλα προβλήματα τών χωριών μας και θα αναζητηθούν το προσεχές διάστημα οι καλύτερες δυνατές λύσεις.

Σε ανάρτηση ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης ανέφερε τα εξής:

🤝 Είχα τη χαρά να συναντηθώ σήμερα με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων, Π. Πολυχρόνη (Αγίου Βλασίου), Κ. Γερνά (Αμπελίων) και Δ. Ανδρώνη (Ποταμούλας) της Δημοτικής Ενότητας Παρακαμπυλίων, προκειμένου να συζητήσουμε για ζητήματα που αφορούν τις τοπικές κοινότητες και ιδιαίτερα για τα προβλήματα προσπελασιμότητας που αντιμετωπίζουν.


👉Η Περιφέρεια είναι εδώ για όλους τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας και ιδιαίτερα για εκείνους που "φυλάττουν Θερμοπύλες", στις πιο απομακρυσμένες περιοχές. Γι' αυτό και θα κάνουμε ότι μπορούμε, προκειμένου να μπορούν να απολαμβάνουν όλοι, ίσες δυνατότητες και ίσες ευκαιρίες. 

#periferiadytikiselladas #nektariosfarmakis


Δεν υπάρχουν σχόλια: