Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Νίκος Παπαθανάσης:Ένα δικό μας παιδί... διοικητής !


Έπειτα από απόφαση του Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας Αρχιπυράρχου Νικολάου Ρουμελιώτη ορίστηκε από 31 Μαρτίου 2020 ως Διοικητής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου ο Επιπυραγός Νικόλαος Παπαθανάσης του Ηλία.

Ο Νίκος Παπαθανάσης ένα δικό μας παιδί, γέννημα της Ποταμούλας. Ένας άνθρωπος που με σεμνότητα και ήθος πορεύεται μέσα στην ζωή του. Η μητέρα του Ελένη , που με κόπο και στερήσεις ανέθρεψε τα δύο της αγόρια ,τον Κώστα και τον Νίκο. Σήμερα παρά 
το γήρας της και τις  δοκιμασίες της ζωής της.... καμαρώνει,χαίρεται και απολαμβάνει τους καρπούς των κόπων της .Ο κυρ Ηλίας  ο πατέρας του, που από παιδί στερήθηκε , καθώς έφυγε νωρίς από αυτόν τον μάταιο κόσμο. Σίγουρα θα νοιώθει περήφανος από εκεί που βρίσκεται και γεύεται της χαράς αυτής και αγάλλεται η ψυχούλα του.
Με το Νίκο μεγαλώσαμε μαζί, από παιδιόθεν έως σήμερα,συγχωριανοί στον τόπο που μας γέννησε και γείτονες τώρα στο ίδιο οικοδομικό συγκρότημα.
Οι αναμνήσεις μας πολλές , που με νοσταλγία θυμόμαστε και συχνά μνημονεύουμε στις συζητήσεις μας.
Τα λόγια ίσως είναι περιττά,μα θα μιλήσω όμωςαπό καρδιάς....για έναν άνθρωπο με αδαμάντινο χαρακτήρα ,που μας συνδέει μια μακροχρόνια φιλία.
Η ζωή μερικές φορές μας δείχνει το σκληρό τής πρόσωπο, αλλά έρχεται η στιγμή που η ίδια η ζωή σου χαρίζει απλόχερα την ευτυχία.
Όπως φωτεινό παράδειγμα   για μας σήμερα , ο Νίκος παρά τις δυσκολίες ,  με κόπο και προσπάθεια κατάφερε να σταθεί στα πόδια του. Σήμερα με την σύζυγό του Μαρίνα και το γιό του Ηλία έχουν χτίσει μια υπέροχη και ευλογημένη οικογένεια. 
Η επαγγελματική του σταδιοδρομία ανοδική, χάρη στον ζήλο και την αυταπάρνηση κατάφερε να ανέβει στην βαθμίδα της Διοίκησης του Πυροσβεστικού Σώματος.
Τού ευχόμαι ολόψυχα και εις ανώτερα και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
#potamoula_maits

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια .... πάντα επιτυχίες στην ζωή σου.
Καλή δύναμη.

Ανώνυμος είπε...

Αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων!!!

Ανώνυμος είπε...

Ένα από τα καλύτερα παιδιά του χωριού.Ένα μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ.
Χωριανός.

π.Κ.Τ. είπε...

Συγχαρητήρια..στό ίδιο θρανίο από μικρά παιδιά...
Ακέραιος χαρακτήρας με αισιοδοξία καί χαμόγελο.... Άξιος

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια!!!