Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ:ΚΑΙ ΟΜΩΣ, ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΔΩΡΙΖΕΙ 200.000€ ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΠΟΤΑΜΟΥΛΑΣ!




Υπέρογκη δωρεά από το ίδρυμα Λιονελ Μεσι. στον Κεραυνό Ποταμούλας!Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα Αληθινό!Η πληροφορία διέρρευσε από κύκλους της συντοπίτισσας μας Ζέτας Μακρυπόυλια και  επιβεβαιώθηκε  από την Ε.Π..Ο αφού η δωρεά έπρεπε να περάσει για διαδικαστικούς λόγους από αυτή!

Ας τα πάρουμε όμως όλα από την αρχή!Όλα ξεκίνησαν πριν περίπου 3 χρόνια.όταν ο τότε πρόεδρος του Κεραυνού Ποταμουλας Δημήτρης Ανδρώνης,συναντήθηκε με την Ζετα Μακρυπούλια όταν αυτή είχε επισκεφθεί το χωριό της!
Στην συζήτηση η Ζετα αποκάλυψε στον πρόεδρο του Κεραυνού,ότι ετοίμαζε ταξίδι για την Αργεντινή στα πλαίσια ενός νέου τηλεπαιχνιδιού στον Αντέννα "Κάνε μια ευχή".Το Consept  του παιχνιδιού απλό:
Κάποιος τηλεθεατής κάνει μια ευχή και ο Αντένα θα την έκανε πραγματικότητα!Η πρώτη ευχή λοιπόν έπρεπε να είναι πολύ δυνατή,με ένα τρανταχτό όνομα κι αυτός δεν ήταν άλλος από τον διάσημο ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα Λιονελ Μέσι.
Η Ζέτα θα μετέβαινε στην Ισπανία να κανονίσει τις λεπτομέρειες με τον ποδοσφαιριστή.Ο Δημήτρης Ανδρώνης λοιπόν δεν έχασε την ευκαιρία και μεταξύ σοβαρού και αστείου πέταξε την ιδέα:
"Εκεί που θα πας δεν λες στον Μεσι να μας κάνει καμιά χορηγία; Πες του ,ότι οι ερασιτεχνικές κατηγορίες στην Ελλάδα,και ειδικά στην επαρχία όπως εμείς εδώ, στέκονται μόνο από το φιλότιμο,και ότι η ομάδα που αγαπάει η river plate   υπάρχει και εδώ στην Ποταμουλα,αφού και μεις όλο ποτάμια είμαστε!"


Η ιδέα δεν άργησε να γίνει σοβαρή πρόταση αφού κανείς δεν είχε να χάσει κάνοντας μια αίτηση.Η αίτηση στάλθηκε τόσο ταχυδρομικώς ,αλλά και λήφθηκε ιδιοχείρως από τον Λάιονελ Μέσι κατά την διάρκεια της συνάντησης του με την Ζέτα Μακρυπούλια.Ο Αργεντινός σταρ φέρεται να γέλασε με τον παραλληλισμό της ριβερ πλειτ με την Ποταμούλα, ωστόσο από ότι αποδεικνύεται πήραν στα σοβαρά την υπόθεση!
Η εκπομπή μπορεί τελικά να ναυάγησε αλλά το ταξίδι της Ζέτας Μακρυπούλια φαίνεται ότι δεν πήγε στράφι!

Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα, αφού στον προϋπολογισμό του 2017 φαίνεται ξεκάθαρα να χορηγείται το πόσο των 200.00 ευρώ στον Κεραυνό, ενώ αυτή η ενέργεια δημοσιοποιήθηκε και στην επίσημη φιλανθρωπική αποστολή του ιδρύματος,όπως το πιστοποιούν οι παρακάτω φώτο!
Επικοινωνήσαμε  με τον πρόεδρο της ΕΠΣΝ Αιτωλοακαρνανίας,κ.Παπαχρήστο ο οποίος όχι  έδειξε απόλυτα ενήμερος για το γεγονός,αλλά προχώρησε και σε λεπτομέρειες!Σύμφωνα με τα λεγόμενά του το ποσό θα μεταβιβαστεί στην ΕΠΣΝΑ  όπου και θα παρακρατηθεί το 10% για να ενισχυθούν και οι άλλες ομάδες του νομού!
Το σίγουρο είναι ότι ο Κεραυνός θα πάρει μια μεγάλη ανάσα από αυτή την δωρεά και έτσι η ιστορική ομάδα της Παρακαμπυλιας ενότητας θα χει την ευκαιρία για μεγαλύτερες επιτυχίες!Εν αναμονή λοιπόν τον χρημάτων βρίσκεται η ομάδα,και ποιος ξέρει ακόμα και αυτού του μεγάλου ποδοσφαιριστή Λιονελ Μέσι!
Πηγή :https://parakampylianews.blogspot.gr
Καλό μήνα ... 😂

Δεν υπάρχουν σχόλια: