Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018

Πανηγυρίζει αύριο το ξωκλήσι του Αϊ Λιά...Αύριο Πέμπτη 20 Ιουλίου θα τελεστεί η πανηγυρική θεία Λειτουργία στο ξωκλήσι του προφήτη Ηλία που βρίσκεται στην πανέμορφη τοποθεσία «Παλιουράκια» στην Ποταμούλα, πάνω ακριβώς από την λίμνη.
Φώτο από την προετοιμασία σήμερα του Ναού .... Χρόνια Πολλά με υγεία.

Ας θυμηθούμε τι έγινε σαν σήμερα το 2013 και τα όσα έγραφε το potamoula blog ευχόμενοι και μεις με την σειρά μας, να ξαναζήσουμε και πάλι τέτοιες όμορφες στιγμές ... Αρκεί να υπάρξει ενδιαφέρον και προσπάθεια από όλους μας ... 

! ''ΧΑΜΟΣ''  ΣΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΕΞΩΚΛΗΣΣΙ ΤΟΥ ΑΪ-ΛΙΑ ΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΑΛΙΟΥΡΑΚΙΑ,ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ''ΟΔΥΣΣΕΙΑ 2013''. Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ,ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ 200 ΑΤΟΜΑ.Η ΝΥΧΤΑ ΓΕΜΑΤΗ ΚΕΦΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ. ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΪ-ΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ κ.ΜΙΧΑΛΗ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ. ΜΕΓΑΛΗ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΡΚΕΤΩΝ  ΧΩΡΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ,ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ...ΓΚΥΚΑ,ΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ  ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ, ΝΑ ΑΝΤΑΜΩΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΣΤΑ ΠΑΛΙΟΥΡΑΚΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου