Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποταμούλας ευχαριστεί....


Για πρώτη φορά φέτος μετά από πολλές δεκαετίες,πραγματοποιήθηκε η αναβίωση τού ημερήσιου πανηγυριού ανήμερα της εορτής του πολιούχου και προστάτη μας Αγίου Γεωργίου.
Το Δ.Σ του Πολιτιστικού συλλόγου νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους συνετέλεσαν με οποιονδήποτε τρόπο,άμεσα η έμμεσα στην πρώτη εκδήλωση του Συλλόγου μας.Τα μέλη και τους φίλους και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους,τον κόσμο και την ορχήστρα:Γιώργο Καραντζίνη,Χρήστο Στεργίου,Νίκο Βλαχοδήμο και την Λένα Κολοκοτρώνη.Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ταβέρνα Σοφρώνη για την άψογη συνεργασία.
Όπως επίσης την Αντιδήμαρχο Μαρία Παπαγεωργίου και τον Δημοτικό σύμβουλο Κώστα Σοφρώνη για την δωρεάν παραχώρηση των τραπεζοκαθισμάτων του Δήμου μας.Το αρτοποιείο Τσούνης - Αναγνωστόπουλος για την προσφορά του ψωμιού.Τον Λάμπρο Αναγνωστόπουλο και τον Γιώργο Τσιτσιβό για την κατασκευή του παταριού.Τον Α.Σ.Π Κεραυνός για την παραχώρηση υλικών πανιά κ.τ.λ.

Τον διαχειριστή του potamoula news,το τοπικο μας bloger,έναν πολύτιμο συνεργάτη  πού πρόβαλε με τις δημοσιεύσεις του,την εκδήλωσή μας (πανηγύρι).
Το πρώην Δ.Σ. του συλλόγου για την παρουσία του στο πανηγύρι και για την παράδοση των γραφείων και της βιβλιοθήκης.
Το λογιστικό γραφείο Φώτης & Αλέξανδρος Σωφρόνης.
Ευχαριστούμε και τα παιδιά για την βοήθεια που πρόσφεραν στο στήσιμο του πανηγυριού,αλλά και στο service.Γιώργο Βασιλοκώστα, Θανάση Γκέκα,Κώστα Μάλαινο,Βασίλη Τσούνη,Χριστίνα Σοφρώνη,Αντρέα Παπαθανάση,Βαγγέλη Κ. Σοφρώνη,Μέντζου Κων/να,Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο, Γιώργο Κ. Σοφρώνη και Φώτη Παπαθανάση.
Η αγάπη και η συμμετοχή σας,μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε αυτή μας την προσπάθεια έτσι ώστε να διαφυλάξουμε και να μεταφέρουμε από γενιά σε γενιά ήθη,έθιμα και την ιστορία των προγόνων μας.Το ημερήσιο πανηγύρι ήταν μόνο η αρχή.Ένα πανηγύρι πού θα καθιερωθεί
και πάλι στο χωριό μας.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

Για το Δ.Σ το Συλλόγου
Ο πρόεδρος
Κώστας Ανδρώνης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: