Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Νίκη με χρυσό γκολ Γ.Σoφρώνη αγκαλιάζει την 2η θέση η Μικτή Παίδων Αιτ/νιας,παρών ο σκάουτερ των ερυθρόλευκων

Πολύ κοντά στην κατάκτηση της 2ης θέσης του ομίλου της, βρίσκεται πλέον η Μικτή Παίδων Αιτωλοακαρνανίας, η οποία επικράτησε με 1-0 του αντίστοιχου συγκροτήματος της Ηλείας στο Ενωσιακό γήπεδο του Μεσολογγίου.
2
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερες ευκαιρίες για γκολ από τους αντιπάλους τους, αλλά οι τελευταίοι έφτασαν πιο οντά στο γκολ. όταν και κέρδισαν πεναλτι στο 30.  Ο Κούρτης όμως το απέκρουσε και το πρώτο μέρος εληξε χωρίς σκορ (0-0).

Στην επανάληψη, αποδείχτηκε ότι ο Σοφρώνης ήταν χρυσή αλλαγή, καθώς μπηκε στο 60΄ της αναμέτρησης και σκόροαρε δύο λεπτά αργότερα, χαρίζοντας μια σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Μικτή: Κούρτης Ζερβουλάκος, Χοχτούλας, Μελιάδης, Βασιλείου, Ντούλιας(60΄ Σοφρώνης), Ζαρλακούτης(40΄ Οικονόμου), Ράπτης, Πανταζής, Σκόνδρας (55΄Πιστιώλας) και Τσουκαλάς.

Κοιτάζει στην Αιτωλοακαρνανία για παίκτες ο ΟΣΦΠ

Ο νομός μας διαθέτει πολλά ταλέντα και είναι φυσικό να κοιτούν και στην Αιτωλοακαρνανία για παίκτες, μεγάλες ομάδες.  Μια από αυτές είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος θερίζει όλη την Ελλάδα για να βρει τους καλύτερους παίκτες της χώρας.
3
 Συγκεκριμένα, το Agrinio-Sports, εντόπισε στο Μεσολόγγι, των σκάουτερ των ερυθρόλευκων, κύριο Μπαρμπαλιά, ο οποίος παρακολούθησε και τις δύο αναμετρήσεις της Μικτής μας με αντίπαλο την Ηλεία. Μάλιστα, το γεγονός ότι η Μικτή μας κέρδισε και στα δύο παιχνίδια, αποδυκνείει ότι μπορεί να γράφτηκε και κάποιος Αιτωλοακαρνάνας, στο μπλοκάκι του έμπειρου σκάουτερ.

 http://www.agrinio-sports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: