Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2014

Ακαρνανικός Φυτειών-Κεραυνός Ποταμούλας: Παιχνίδι για γερά νεύρα…

Σε ένα απολαυστικό παιγνίδι γεμάτο ένταση οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με το ευρύ σκορ 3-3.
Από την αρχή η ομάδα του Ακαρνανικού ήταν πιο κινητική έχοντας για πολλά διαστήματα την κατοχή της μπάλας.
Στα πρώτα 10 λεπτά ο Ακαρνανικός είχε τις ευκαιρίες με τους Μακρυπιδη και Σίμο Β. αλλά στο 11’ λεπτό προηγήθηκε η Ποταμούλα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκέκα.
Στη συνέχεια σε ανατροπή του Σίμου Θ. στο 16’ λεπτό ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι υπέρ του Ακαρνανικού μετατρέποντας το σε γκολ ο Καρακώστας κάνοντας το 1-1.
Στο 24’ είχε δοκάρι η Ποταμούλα σε φάουλ που εκτέλεσε ο Παπαθανασόπουλος.
Στο 30’ σουτ του Μακρυπίδη κατέληξε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ακαρνανικός μπηκε το ίδιο δυνατά χάνοντας κλασσικές ευκαιρίες με τους Μαλιγιάννη, Τσιλίκα, Σίμο Β. και Μακυπίδη. Στο 60’ λεπτό ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Καρακώστα, ο Σαλτογιάννης με κεφαλιά σημείωσε το 2-1 για τον Ακαρνανικό.
Αφού δεν μπόρεσε να διευρύνει το σκορ για λογαριασμό της η ομάδα των Φυτειών, η Ποταμούλα ισοφάρισε στο 68’ λεπτό με τον Αναγνωστόπουλο.
Έπειτα σε σουτ των Μαλιγιάννη  και Μακρυπίδη απέκρουσε ο Παπαθανάσης.
Στο 72’ σε χέρι αμυντικού της Ποταμούλας ο διαιτητής έδωσε πέναλτι για τον Ακαρνανικό και ο Τσάκαλος διαμόρφωσε το 3-2, ωστόσο σε μια ξαφνική αντεπίθεση της Ποταμούλας στο 81’ λεπτό ο Λασπίτης ανέτρεψε τον επιτιθέμενο παίκτη της φιλοξενούμενης ομάδας με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι και αποβολή κατά των Φυτειών και ο Παπαθανασόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 3-3.
Ο διαιτητής του αγώνα «φόρτωσε» με κάποιες αδικαιολόγητες κίτρινες κάρτες ορισμένους ποδοσφαιριστές του Ακαρνανικού, γεγονός που δυσαρέστησε τους διοικούντες της ομάδας και οι οποίοι εξέφρασαν την έντονη διαμαρτυρία τους στον ίδιο τον διαιτητή μετά το τέλος του αγώνα.
Επίσης η διοίκηση του Ακαρνανικού ευχαριστεί την ομάδα της Ποταμούλας για την άψογη διεξαγωγή του αγώνα και το φιλικό κλίμα που υπήρχε μεταξύ των δύο ομάδων.
       Συνθέσεις:
Ακαρνανικός: Λασπίτης, Σίμος Θ. (89’ Γαλάνης), Τσιλίκας, Σίμος Β., Σαλτογιάννης Τσάκαλος Μακρυπίδης, Κορώσης, Καραπάνος (80’ Μπουρναζος), Καρακώστας, Μαλιγιάννης (85’ Καρακασιάδης).
Κεραυνός: Παπαθανάσης, Καλπουζάνης, Τηγανιτας, Κούσης, Γιώτης, Λιάπης, Μπακογιάννης (77’ Παπαθάνης), Παπαθανασόπουλος Αναγνωστόπουλος (46’ Παπαθανάσης), Γκέκας, Καψάλης (90’ Σωτηρίου). 

Πηγή:http://akarnanikos.blogspot.gr/

Στο χθεσινό παιχνίδι η ομάδα παίδων του Κεραυνού ηττήθηκε με 3-1 από
τους Άτλαντες.
Σκόρερ του Αγώνα ο Στόπερ
Γιώργος Σοφρώνης