Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Έργα αναπτυξιακά σε εξέλιξη στην περιοχή του Δ.Δ. Ποταμούλας – Σύσκεψη φορέων με την υπ. Αντιπεριφερειάρχη Χριστίνα Σταρακά.


http://www.aerasnews.gr/
Για τα έργα της Περιφέρειας που έχουν δημοπρατηθεί και βρίσκονται σε εξέλιξη, στην περιοχή του Δημοτικού Διαμερίσματος Ποταμούλας της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, συζήτησε η υπ. Αντιπεριφερειάρχης Χριστίνα Σταρακά με τον συνδυασμό του Απόστολου Κατσιφάρα, με τοπικούς φορείς του πρώην Δήμου Παρακαμπυλίων.
Η κυρία Σταρακά μαζί με κλιμάκιο υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων είχε συνάντηση σε γνωστό κέντρο της περιοχής και συνομίλησε μαζί τους για διάφορα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία, όπως είναι η ανάπτυξη της περιοχής, η ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα μέσα από τις πρωτοβουλίες που έχει ήδη αναλάβει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και υλοποιεί κ.α.
Παράλληλα, στο επίκεντρο τέθηκαν και τα έργα που κατασκευάζονται, όπως οι παρεμβάσεις που γίνονται για την κατολίσθηση στην περιοχή Χούνι, καθώς και η εξέλιξη των εργασιών για την εθνική οδό που συνδέει την περιοχή στα όρια του νομού με την Ευρυτανία.
ΣΤΑΡΑΚΑ2
Στη συνάντηση συμμετείχαν οι πρόεδροι των τοπικών διαμερισμάτων Κεραυνού Ποταμούλας Δημήτρης Ανδρώνης Δημήτριος, Σαργιάδας Ανδρέας Βλάχος, Κερασιάς Μαλευρού Ειρήνη Σβαρνιά, Ποταμούλας Ηλίας Τσούνης, Σκουτεσιάδας Ηλίας Ζιάκας, Κυπαρίσου Παναγιώτης Σπυρόπουλος, πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι, καθώς και υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι της περιοχής στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

<> Σώπα ρε, Αλήθεια;