Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Η κοπή της πίτας του Αθλητικού Συλλόγου ΠΟΤΑΜΟΥΛΑΣ.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα  έκοψε  χθες Κυριακή ο Αθλητικός Σύλλογος ΚΕΡΑΥΝΟΣ Ποταμούλας στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Κέντρο ''ΣΚΟΡΠΙΟΣ''.

Στην εκδήλωση παρέστησαν φίλοι και υποστηρικτές του Συλλόγου.
Οι τοπικοί Πρόεδροι Ποταμούλας κ.Ηλίας Τσούνης και της Κυπαρίσσου κ.Παναγιώτης Σπυρόπουλος.
Ο Πρόεδρος του ''Συνδέσμου Αποστράτων και Σωμάτων Ασφαλείας του Νομού Αιτωλ/νίας'' κ.Δημήτρης Τσούνης και ο Πρόεδρος του ''Σωματείου Αρτοποιών Αγρινίου και περιχώρων'' κ.Φίλιππος Τσούνης. Η κ.Χρυσούλα Παπαθανάση εκπροσώπησε τον Σύλλογο ''Αναπαράσταση της Κορομηλιάς''.
Το φλουρί έτυχε ο μικρός της ομάδας του Κεραυνού Γιώργος Σοφρώνης,ο οποίος κέρδισε ένα ρολόι προσφορά του Κοσμηματοπωλείου ''ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ''

Στο σύντομο απολογισμό της προσφοράς αλλά και της Ιστορικής αναδρομής του Συλλόγου, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΣΠ, μίλησε ο Πρόεδρος κ.Δημήτρης Ανδρώνης. Αφού πρώτα ευχαρίστησε τον πατήρ Ευστάθιο Τσιτσιβό για την παρουσία και τις ευλογίες του και τόνισε πως οι Ποταμιώτες αισθάνονται τυχεροί που έχουν συγχωριανό  Εφημέριο.

Ευχαρίστησε τους Προέδρους και όλους όσους  παραβρέθηκαν στην εκδήλωση,τους παράγοντες και τεχνικούς της ομάδας, τους μικρούς και μεγάλους παίκτες του ΚΕΡΑΥΝΟΥ. Έκανε αναφορά  στις πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες του Συλλόγου.
Αναφέρθηκε επίσης  στην δωρεάν είσοδο στο γήπεδο που για πρώτη φορά έγινε στο
φετινό πρωτάθλημα για να υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή οπαδών και φυσικά ευχαρίστησε όσους ενίσχυσαν  
και στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας στηρίζοντας τη ηθικά και οικονομικά.


Η φώτο τραβήχτηκαν απο τον Παναγιώτη Βραχωρίτη και Γιώργο Σοφρώνη







   
           














Δεν υπάρχουν σχόλια: