Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Όσον αφορά τα σχολιά σας...


Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αγαπητούς Αναγνώστες, όσον αφορά τους σχολιασμούς των αναρτήσεων τα κάτωθι :

Εμείς με σθένος επιδιώκουμε τη συμμετοχή των αναγνωστών στη γραφή - πολλές ενδιαφέρουσες ιδέες διατυπώνονται μέσω αυτής της αμφίδρομης σχέσης.  Δεν  θα επιτρέψουμε στους αήθεις ή τους ευήθεις να αποθαρρύνουν όποια δήποτε προσπάθεια η καλό που  γίνεται στο Χωριό μας . Είναι θέμα στοιχειώδους αρχής του τοπικού μας Blogger αλλά και δημοκρατικής άμυνας.



« Χρειάζεται μεγάλη γενναιότητα για να τολμάς να είσαι ο εαυτός σου »
 '' Ευγένιος Ντελακρουά''
   Όπως βλέπετε παρακάτω, έχετε 4 επιλογές:
  
  *Οποιοσδήποτε - περιλαμβάνει Ανώνυμους χρήστες 
  *Εγγεγραμμένος χρήστης - περιλαμβάνει OpenID 
  *Χρήστης με Λογαριασμούς Google 
  *Μόνο μέλη αυτού του ιστολογίου

Με ευθύνη λοιπόν δική μας, αλλά και της διαχείρισης σχολίων του potamoula news, σχόλια με ανώνυμο συντάκτη με αναφορά σε πρόσωπα δεν θα αναρτώνται .

Είμαστε οι τελευταίοι που θα αφαιρέσουμε απ’ τον Θερσίτη το δικαίωμα του λόγου, ακριβώς διότι πιστεύουμε στο αξίωμα του Βολταίρου (να διαφωνώ με ό,τι λες αλλά να υπερασπίζομαι το δικαίωμα σου να το πεις), όμως είμαστε οι πρώτοι που θα σταθούμε απέναντι στον Θερσίτη όταν κάνει δίκη προθέσεων, αποδοκιμάζει η κατακρίνει πρόσωπα (ανώνυμα) κυρίως σε μια μικρή τοπική κοινωνία όπως το Χωριό μας.

Στο δικό μας τοπικό Blogger όλα θα έχουν όρια! η ελευθερία, η σάτιρα, τα πάντα έχουν όρια που υπαγορεύει η πειθαρχία στη δεοντολογία τους.


Με κάθε τιμή και σεβασμό προς όλους τους αναγνώστες μας...


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η οποία κριτική δεν αφορά πρόσωπα, ούτε και προσωπικά θέματα, ούτε ιδιωτική ζωή, αφορά θέματα κοινά για τα οποία μου πέφτει λόγος. Τα περί ευήθη, αήθη και θερσίτη, επιστρέφονται στον γράφοντα το άρθρο αυτό χωρίς άλλο σχόλιο.
Το να μήν κοινοποιεί κανείς τα σχολια είναι δικαιώμά του, το να υβρίζει σε καμία περίπτωση.