Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Το ''potamoula news'' ξανά κοντά σας...με Φώτη Σωφρόνη.


Ήταν αρχές του 2012 όταν ξεκίνησε το ταξίδι του χωριού μας στο διαδίκτυο (internet) η ιστοσελίδα (blogger) http://potamoulas.blogspot.gr του Φώτη Σωφρόνη  για πρώτη φορά έφερε ομολογουμένως με δειλά βήματα  με αγωνία για την ανταπόκριση εκ μέρους των συγχωριανών για αυτό του το εγχείρημα.Οι επισκέψεις όλα αυτά τα χρόνια έφτασαν περίπου τις 110.000. Ποσό ιδιαίτερα σημαντικό για ένα τοπικό blogerr να ξεπερνά τα στενά όρια του χωριού μας και να επεκτείνεται σε ολόκληρο τον Δήμο Αγρινίου, τον νομό, την Ελλάδα μας, ακόμη και το εξωτερικό. Μετά από δύο έτη περίπου συνεχείς λειτουργίας του,λόγω τεχνικών προβλημάτων αντικαταστάθηκε με το δεύτερο blogger του χωριού μας  το Potamoula News που ο γραφών ήταν ο δημιουργός,συντάκτης και διαχειριστής της σελίδας αυτής,οι επισκέψεις  από τις 9/09/13 έως της 17/10/15 ξεπέρασαν τις 120.000 με 320 αναρτήσεις μόνο με Πωταμιώτικα νέα.
Νέα και γεγονότα του χωριού μας, μέσα από τους λογαριασμούς  στο facebook PotamoulaNews Agriniou  στο Twitter potamoula news (@potamoulanews) | Twitter και στο Youtube potamoulas nea - YouTube έφτασαν σε όλη την Ελλάδα και σε κάθε γωνιά της Γης.Μετά από αρκετό διάστημα διακοπής  του blogger και μετά από παράκληση πολλών συγχωριανών μας που ζουν στο χωριό,σε πόλεις της Ελλαδας και του εξωτερικού,αλλά και φίλων έρχεται ξανά κοντά σας  παραδίδοντας τα ινία και την διαχείριση του στον άλλοτε πρωτοστάτη της προσπάθειας αυτής Φώτη Σωφρόνη.

Του εύχομαι καλή δύναμη στην συνέχιση της προσπάθειας αυτής....

Με εκτίμηση
Τσιτσιβός Μάκης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ενα μεγάλο μπράβο στα παιδια,που κανουν την προσπαθεια αυτη στο χωριο τους σε μια εποχη που η συλλογικοτητα πλέον εχει εκλήψει στις τοπικες κοινωνιες.
Και ενα μεγαλο ευχαριστω απο ολους εμας που ζωντας μακρια περιμενουμε με νοσταλγια τα νεα των χωριων μας....

ευχαριστω Α.Κ