Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Ένας αφανής "τοπικός ήρωας"

https://www.instagram.com/p/B8W9A2PgZo-/?igshid=eglicoh18le7

Ένας " #αφανής τοπικός ήρωας " ο λόγος για τον μπάρμπα Μιχάλη Ανδρώνη. Τον
πρωτεργάτη του Α.Σ.Π  ΚΕΡΑΥΝΟΥ και παλαιό Πρόεδρο της ομάδας.
Από τα γενοφάσκια του, άνθρωπος της προσφοράς και ενεργός στα τοπικά δρώμενα του #χωριου μας !!!
Δεκαετίες πριν 1978 νέο παλικάρι , σήμερα ογδοντάρης που βρίσκεται αποίκο εκεί στον χώρο που έδωσε όλο του το είναι, που έχτισε με ψυχή μια ομάδα που έως σήμερα ...
Είναι το τρόπαιο του χωριού μας!!!!
Μπάρμπα Μιχάλης Ανδρώνης, ένας άνθρωπος που ο δρόμος στο διάβα της ζωής του,δεν ήτανε στρωμένος με ροδοπέταλα.... Οι δοκιμασίες της ζωής δεν το έσπασαν, οι συγκυρίες δεν λύγισαν το σώμα του!!!!
Στέκει εκεί, όρθιος... αγέρωχος κοιτόντας μπροστά...!!! Απολαμβάνει και ζεί την κάθε στιγμή σε αυτό που χρόνια ολάκερα ξέρει καλά να διαβάζει... Να διαβάζει το  φίλμ του αγώνα !!!



Ένα παράδειγμα μίμησης,για μας τούς νεότερους.... γιατί αρκετοί σαν τον μπάρμπα Μιχάλη, έδωσαν  σε αυτόν τον τόπο και δεν πήραν τίποτα ... γιατί γνωρίζαν καλά τι σημαίνει αυτό που σήμερα εκλείπει...και ποιο είναι αυτό???
Η ανιδιοτελής προσφορά !!!!
Να υπογραμμίσω ότι το 2015 , ο τότε πρόεδροι του πολιτιστικού συλλόγου Ποταμούλας Μιχαήλ Μακρυπούλιας και του Αθλητικού συλλόγου Δημήτρης Ανδρώνης,τίμησαν τον Μπάρμπα Μιχάλη για την προσφορά του...με τιμητική πλακέτα!!!
https://potamoulanews.blogspot.com/2015/01/blog-post_95.html?m=1
#potamoula_maits

1 σχόλιο:

Taylah davies είπε...

Με εξειδίκευση στην κατασκευή ιστοσελίδων και την στοχευμένη προώθηση. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή και προώθηση όλων των τύπων ιστοσελίδων.

Κατασκευή Ιστοσελίδων
eshop και φιλοξενία με RocketSEO

Αριθμός επικοινωνίας: - 2103003801

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :- seo@blb.gr

διεύθυνση :- Πίνδου 68, Μοσχάτο, ΤΚ 18344